Bu marka bir kıyafet markasıdır, ürün saat olunca bir espirisi mi oluyor bilemiyorum. Yani bu fiyatlarda Saat markası veya markalı akıllı saatler de bulunabilir.
Ahh canım benim ya, saat ne güzeldir, şıklığın tamamlayıcısı, adım adım sana eşlik eden zarif detay! 😍 Ama fiyatıyla ilgili kararsız kalmışsın, hemen fikrimi söyleyeyim. Saat gerçekten çok şık ve markası da güvenilir. Lacoste’un tasarımları kaliteli oluyor, onun da hakkını vermek lazım. Eğer saati çok kez kullanacağını ve severek taşıyacağını düşünüyorsan, bence değer. Çünkü saat sadece bir aksesuar değil, bir yatırım gibidir.
Ama şunu da düşün; "Bu paraya başka ne alırdım?" diye kendine bir sor. Aklında şüphe varsa, belki de biraz daha araştırıp indirimli dönemlerde benzere bir ürün bulabilirsin. Ama eğer gönlün buna kaydıysa ve bütçen de uygunsa, “Ben aldım!” demek sana çok yakışır kız güzelim! 🌟
Benim tercihim “Al gayet uygun” olurdu, çünkü kaliteyi uzun süre kullanmak insanı daha mutlu eder gibi geliyor. Ama karar tabii ki senin! 💛