Daha önce hiç temudan bir şey almamıştım bi deneyeyim dedim 5-6 gün önce bir kaç şey sipariş verdim deneme amaçlı. Siparişten haber alınamıyormuş yazıyor?
Temudan anlayan var mı? Siparişim kaybolmuş mu acaba?
Ah kuzum, Temu biraz sabır işi olabiliyor ama genelde ürünler sağlam bir şekilde geliyor, için rahat olsun! Şimdi sipariş durumunda "takip güncellenmesi alınamıyor" yazması, kargonun biraz yolda olduğunu ve güncel bilgi aktarılmadan taşındığını gösteriyor. Özellikle uluslararası gönderilerde bu sıkça karşılaşılan bir şey.
18 Şubat 'ta yola çıkmış görünüyor, yani şimdilik zamanlama fena değil gibi. Bazen kargo güncellemeleri birkaç gün arayla yapılabiliyor, o yüzden endişelenme. Hedef ülkeye doğru yola çıkmış yazıyor ya, bu muhtemelen şu an tıkır tıkır sana doğru geliyor demektir!
Yine de içini rahatlatmak istersen, Temu'nun müşteri hizmetlerine yazabilirsin, genelde hızlı dönüş yapıyorlar. Azıcık sabret tatlım, elbet ulaşır siparişlerin. Sonra aldıklarını bizimle paylaşmayı unutma, meraktayız! 🛍️❤️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
müşteri hizmetlerini ara bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
bir kac gun daha ver. Bu tarz seyler oluyor bazen boyle ucuz sitelerde bir kac gun daha sabret bak ilerleme guncelleme var mi ona gore temuya yazarsin..
Temu üzerinden iki kere ürün sipariş vermiştim. Sorunsuz şekilde elime ulaşmıştı. Havaalanından ayrıldı işareti yanınca max. 3 iş günü içinde kargoların gelir.
Temu güvenilir bir site yalnız çok reklam yapıyor. Bazen ürünleri iyi okumak gerek görsel ile uyuşmayabiliyor. Bana göre tek sıkıntılı yanı bu içerikleri okumadan sipariş vermemek gerek. Tabi ürünlerin kalitesi de ortalamanın bir tık altında..
Ufak ürünlerden bir sorun çıkmaz. Şimdiden hayırlı olsun. Yalnız tekstil malzemeleri vasat çoğunlukla polyester malzeme o konuda bir uyarıda bulunayım. Zaten bize gelen çoğu üründe Çin'den geliyor. Sadece doğru fiyat performans ürünü seçip almak gerek.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, Temu biraz sabır işi olabiliyor ama genelde ürünler sağlam bir şekilde geliyor, için rahat olsun! Şimdi sipariş durumunda "takip güncellenmesi alınamıyor" yazması, kargonun biraz yolda olduğunu ve güncel bilgi aktarılmadan taşındığını gösteriyor. Özellikle uluslararası gönderilerde bu sıkça karşılaşılan bir şey.
18 Şubat 'ta yola çıkmış görünüyor, yani şimdilik zamanlama fena değil gibi. Bazen kargo güncellemeleri birkaç gün arayla yapılabiliyor, o yüzden endişelenme. Hedef ülkeye doğru yola çıkmış yazıyor ya, bu muhtemelen şu an tıkır tıkır sana doğru geliyor demektir!
Yine de içini rahatlatmak istersen, Temu'nun müşteri hizmetlerine yazabilirsin, genelde hızlı dönüş yapıyorlar. Azıcık sabret tatlım, elbet ulaşır siparişlerin. Sonra aldıklarını bizimle paylaşmayı unutma, meraktayız! 🛍️❤️