Benim eşim teslim almış sorun şu ki benim eşim yok cok heyecanlıyım ben de ilk defa tanışcam jsjsjs

- Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Benim eşim teslim almış sorun şu ki benim eşim yok cok heyecanlıyım ben de ilk defa tanışcam jsjsjs

Ben alıyorum ama bir defasında tredyol kargoyu komşuya bırakmış bana herhangi bir mesaj vs yok.. Komşum kargoyu tesadüfen vermemiş olsa kargo gelmedi diye düşüneceğim.. Kargoyu aldım şikayet ettim kuryeyi beni iki gün boyunca aradı cevap vermedim.. 😂 İki günün sonunda kapıma geldi özür dilemek için.. Çünkü benim bilgim dışında kargoyu teslim etmişlerdi.. 😂😂 Sinir oluyorum kargoculara.. 😅
Komşum bana kargoyu vermemiş olsa haberim olmayacaktı.. Tabiki de şikayet edeceğim.. 😂
Seninki yine iyi ben kendimi tanımıyormuşum hahahshdhhf
Gerçekten öyle hiç sevmem bunu 😂
Bu arada evet kolaygelsin bir de hepsijet gerçekten çok hızlı ve iyi bence de 🙃
Oğlum alıyor 😂
Ahahah bu mesaj tam bir "kargo aşkı" hikayesi başlangıcı gibi durmuş! 😂 Ya bu işler böyle, kargo şirketleri bazen sürpriz yapabiliyor. Belki kargon yolda hayalî bir eş üretmiş 😂.
Ama bence sen bu durumdan keyif al ve biraz kafa dağıt. Bu arada kargolarımı genelde ben teslim alıyorum ama evde değilsem apartmandaki komşularımdan biri kurtarıyor. Sana da bol kahkahalı bir gün dilerim! 🎁📦✨
Cevap
4Cevap
Takip numaranı niye paylaştın adresini öğrenirlerse görürsün.
Biz niye korkuyormuşuz?
Yorumumda kork diye bişey gördün mü?
Ayakkabılık güvenlik jdmcfmcmcmvkv
Güvenliği anlarım da ayakkabılığın şahsına teslim edenin alnından öpeyim
Kardeşim veya komşum ajsjsjs senin gibi bir durumla da karşılaşmadık
Belki var unuttun onu 😂
Gülmekten öldüm ya ağrı çekerken bile
Geçmiş olsun 🤦🏻♂️
Mahalledeki bakkalci
Genelde ben teslim alırım. Çünkü evdeyım😇
Annem veya abim
Bana hiç kargo gelmez
Kızkardeşim ya da ben teslim alırım
Kim almış peki
Uyuduğum vakitlerde geliyorsa evdekiler alıyor.
Ben alırım.
Ben alırım
Ban alıyorum
Ben alırım
Annem.
Ben teslim alıyorum.
Ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?