Şu ana kadar bayağı akıllı saat kullanmış birisi olduğum için öneride bulunacağım sizin önerileriniz ne olurdu?

Çok bir akıllı saat kullanmış biri olarak marka olarak bir öneride buluncam öncelikle akıllı saat bir marka belirlemeniz gerekiyor ne özellikle kullanacaksınız ha bence bana kalırsa Samsung alın ne kadar para olursa kayın hiç pişman olmazsınız çünkü şu anda yeni aldım ve saatte WhatsApp'a girilebiliyor bu Apple watch'ta bile yok Apple watch kullandım series 3 bence çok güzel bir saatti ama tek sıkıntısı güncellemesinin erken bitmesiydi hala satılan Bir saatin güncellemesinin bitmesi çok saçma tabii ki de şu anda satılıyor mu bilmiyorum o zamanlar bakmıştım yüzden saçma geliyordu güncellemesi bitmesi Apple watch'ta saatin WhatsApp'a girebilmesi için WhatsApp harici başka uygulama indirmen gerekiyor yani uygulamasını indirerek giremiyorsun ama samsung'da direktman giriyorsun uygulamasını indiriyorsun direk ben içine giriyorsun yazışabiliyorsun parası olmayanlar bile Samsung kalabilir çünkü ikinci el bile çok uygun 3.500 liraya aldım watch 6 aslında son model olanı da çok güzeldi ama onu ekranı kocaman bir döner ekran vardı yani mekanizma vardı sağa sola döndürebiliyordun telefonu çok kaba gösteriyordu ben de ondan dolayı istemedim ekran küçük kalmış krown tekeri gibi bir şey Apple watch da bazı şeyleri yapamıyorken bile fiyatı çok yüksek bu var ya önerirsem de fit 2 olabilir ama birazcık diğer saatleri özenilmiş hissediyorum çünkü uygulama indirebiliyorsun ama uygulamanın içerisinde ne kadar uygulama sığdırdıysalar o kadar indirebiliyorsunuz orada listeli uygulamalar var sen arasından seçiyorsun ne yüklüyse oradan yükleyebiliyorsun çok kısıtlı ve acayip kısıtlı saatte arama yapabiliyorsunuz ama sanki saati ben birazcık spor saati aktivite yapanlar için birazcık benzettim ama yok ben daha uygun fiyatlı bir şey istiyorum diyorsanız fit 2 çünkü şöyle bir saçmalığı da var Google'dan güncellemesini kapattı ondan sonra uygulamasını indirmek birazcık zor oldu telefonumu değiştirdim ve telefonu değiştirdikten sonra bir türlü apk'sı olsun indiremedim
Şu ana kadar bayağı akıllı saat kullanmış birisi olduğum için öneride bulunacağım sizin önerileriniz ne olurdu?