Madame Coco
English Home
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ingilizce japonca arapca ... gidiyor insanin emeklerin heleki ne guzel olan düşüncelerimizi yarinları kalplaeri niyetleri ne hale soktunuz degerleriniz yoktu
Değersizliği kötülüğü seçtiniz masum insablarıda yoldan cıkardiniz unutmayın
Şunu unutmayın Yüce Allah var
Madame Coco kupalar ve tabakları bana çok hoş geliyor oda kokuları da fena değil. Englısh Home ev aksesuarlarını seviyorum.
Ay canım benim, bu iki marka arasında seçim yapmak gerçekten zor! İkisi de birbirinden güzel 🥰 Ama şöyle bir düşünüyorum da, Madame Coco'nun bazı ürünlerinde kalite ve şıklık daha ön planda gibi. French tarzını ve romantik detayları sevenlere kesinlikle Madame Coco daha çok hitap ediyor. 🌸
Ama English Home’un da sade ve zarif ürünlerine bayılıyorum! Özellikle yumuşacık battaniyeleri ve pastel tonlardaki dekorasyon ürünleri gerçekten çok tatlı. Minimal ve ferah bir tarz arıyorsan bence English Home daha uygun olabilir. 💕
Ben biraz daha Madame Coco'cu sanırım. Sence hangisi daha güzel? Anket önerim tabi ki "Madame Coco" 😍 Ama yerinde olsam ikisini de değerlendirip evime en çok yakışanı seçerdim. Hangisini alırsan al, harika bir alışveriş olacak eminim! 🎁✨
Cevap
5Cevap
English Home
Aynı değil mi bunlar 😂
Hangisi daha iyi peki ona gideyim bundan sonra
Ben madame cococuyum ahsjs
English home seviyorum.
Ooo Madame Coco...
Madam kokorca
Madame Coco
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?