Sevgililer günü hediyesi almak zorunda hissetmek?

Herkese merhaba arkadaşlar. Dün akşam kız arkadaşımla konuşurken hediye konusu açıldı. Ben hediyemi çoktan aldım. O ise dün, gün içinde bana bir kaç saat gönderdi ve fikrimi beğendiğim saatleri sordu neyse akşam bu konu hakkında konuşurken ben hem nezaketen hemde uzun süredir çalışmıyor ve bazı ihtiyaçları olduğunu bildiğim için “aşkım gerek yok zorlama kendini almasanda olur” dedim bana “Almazsam kafama kakıp durursun” dedi kendini mecbur hissettiği için almak istediğini söylemiş oldu ve hiç bir zaman da aramızda böyle bi durum yaşanmadı 2 senedir beraberiz bunuda gülerek falan da söylemedi. Hediye falan beklediğimde yok gerçekten ama böyle söylemek o kadar kırıcı ki insan sevdiğine bir şey yaparken mecbur hisseder mi? Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Telefonu havaran sudan 1 dk daha konuşup o an sakince kapattım ama çok çok hayal kırıklığı içindeyim ve dün geceden beri soğuk yapıyorum. Kafamda sürekli sorular dolaşıyor.”Yanlış anladın kötü niyetim yoktu özür dilerim” gibi mesaj attı bende “özür dilenicek bir şey yok hissettiğin ve düşündüğün gibi cevap verdin bu özür dilemeni gerektirecek bir şey değil” dedim oda bu tarz bir cevap verdiğim için kızıp “ne alaka ya ne düşünüyorsun düşün” diyerek konuşmayı bitirdi. Bilmiyorum garip hisler içindeyim ne tepki vereceğimi bilmiyorum ama çok kırıldım, içimi buraya döktüm. Yorumlarınız bekliyorum

Sevgililer günü hediyesi almak zorunda hissetmek?