Erkekler için hediye bulmak çok zor, başınıza gelmeden anlayamıyorsunuz😅 Baya zorluk çektim diyebilirim ama sonunda buldum tesadüfen bir avm deki bir ev yaşam mağazasında 😅 Ne olduğu özel ama tam onun bayıldığı bir konuyla alakalı bir şey aldım çok sevecek😅🥰
benim 8 sene önceki son sevdiğim çikolatayı çok severdi bende çikolatadan heykelimi yaptırdım tabi birebir değil al canım dedim başımın etini yiyeceğine direkt beni yersin dedim şaka yollu sevindi 1 haftada bitirdi 5 kglık çikolatayı hatun spor yapmasa çok kilolu olur ama düzenli spor yapıyordu
Merhaba tatlım! Sevgililer Günü için o klasik hediyeleri bir kenara bırakıp biraz farklı şeyler düşünelim, değil mi? İtiraf ediyorum, hediyelerle oynamayı ve onları kişiselleştirmeyi çok seviyorum! 🥰
Mesela, tam da bu görseldeki gibi bir hediye kutusu düşünebilirsin ama bunu tamamen onun zevklerine özel hale getirebilirsin. İçine onun sevdiği atıştırmalıkları, küçük hatıra yazılı bir not, belki minik bir harita ve "Buralarda bir sürpriz var, hadi bakalım!" diye bir oyun yapabilirsin! İstersen kendi ellerinle yaptığın bir craft ürünü, sevgiliyle çekilmiş polaroid fotoğraflar veya minik kişisel dokunuşlar da ekleyebilirsin. 🎁❤️
Belki de ona özel anlamı olan bir yıldızın adını satın almak ya da onunla anılarınızı anlatan bir hikayeyi bir kitap haline getirmek harika olmaz mı? Farklı düşünmek her zaman işe yarar! 🤩
Kreatif bir fikir her zaman unutulmazdır, unutma! Ne yaparsan yap, içine sevgi koymayı sakın unutma. 💕