İade ürüne Red verilirse ne yapılabilir?

Trendyoldan bir saticidan lamberjack marka biri 38 biri 39 numara iki ayakkabı aldım. Hangisi olursa onu giyip diğerini iade edecektim. Sol ayağımda kemik çıkıntisi olduğu için 38 olan ayağımı acıttı sol tarafin içindeki kartonu bile çıkarmadan onu kutusuna koydum. 39 kaldı ve 38 i iade ettim. Trednyol iradeniz kullanıldığı için Red olduğunu söyledi. Şok oldum aşırı sinirlendim Satıcı ürün yorumuna yazdığımı Red veriyor yayınlamıyor çoğunu. En son trendyolla görüşün diyor trendyol onlar inceliyor diyor. Trendyola diyorum ki benim gönderdiğim ürünle ellerindeki defolu veya lekeli ürünü değiştirip göndermeyeceklerini nerden bileceğim diyorum robot gibi aynı şeyleri söylüyorlar. Şikayet var baktım Red gelerinlerin gönderdikleri ürünle gelenin alakası olmadığını söylüyorlar. Bu durumda ne yapmalıyım. Kendilerine diyorum ki kullanmış olsam 2 gün giyer 3. Gün kusurlu kullanilmis ürün geldi doye iade olustururdum bedeni küçük geldi diye oluşturmaktım diye ama aynu şeyleri söylüyorlar bana. Bu haksızlığa suçlamaya tahammül edemiyorum. Böyle pişkin ahlaksız satıcının yanında kalmasın istiyorum
İade ürüne Red verilirse ne yapılabilir?