Alışveriş & Hediyeler Aldığım su matarasının pipetini takamıyorum yardım eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Resimdeki gibi taktığımda uzun geliyor kapağı kapattığımda içeriye gitmesi lazım ucunun ama gitmiyor. Böyle bir mataraya sahip olan varsa yardımcı olabilir mi? Aldığım su matarasının pipetini takamıyorum yardım eder misiniz? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
harpyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ayy manyak sguadlarımı say matarası bu awk 🤣🤣☠️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her şeyi bir insan tipine bağlamak zorunda mıyız? Evde su içmeyi unutuyorum diye aldığım bir mataraya bu kadar anlam yükleneceğini düşünmemiştim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl KS den mi yardımcı olalım 🙄 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bir şeyi yanlış yapmışsam fotoğraflardan görüp uyarabilirsiniz diye attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayy manyak sguadlarımı say matarası bu awk 🤣🤣☠️
Her şeyi bir insan tipine bağlamak zorunda mıyız? Evde su içmeyi unutuyorum diye aldığım bir mataraya bu kadar anlam yükleneceğini düşünmemiştim
KS den mi yardımcı olalım 🙄
Bir şeyi yanlış yapmışsam fotoğraflardan görüp uyarabilirsiniz diye attım