Ya şu konsola falan dizilen bardak tabak çanak hepsini kullanan var mı süs diye mi duruyor bunlar 😂 her evde bir tabak çanak sergisi var bunu neden sergiliyor kadınlar? 😂

Ya şu konsola falan dizilen bardak tabak çanak hepsini kullanan var mı süs diye mi duruyor bunlar 😂 her evde bir tabak çanak sergisi var bunu neden sergiliyor kadınlar? 😂
Vitrin olayı eski bir gelenek gibi ama şimdi çoğu salon takımlarından gümüşlük vitrin falan yok ben sevmem mesel sergilemeyi ki ananemin 60 senelik antika yemek takımı var tam dolmabahçe müzesi ürünü gibi tercih ve zevk meselesi☺️ benim gözüm görmicek dolapta derli toplu olcak😂
Ay kullanıyorum tabiki.. 😅 Geçenlerde öğretmenimiz geldi bende aylar önce aldığım bardaklarımı çıkardım.. 😂😂 Çocuklar ne dese beğenirsin.. Anne bunları ne ara aldın güzelmiş ama.. 🤣🤣🤣
Ay yok istemem gereksiz kalabalık bir de onun temizliği var.. Yok toz oluyor bilmem ne.. Kendime beden eziyet edeyim.. 😂😂 Çok eskiden vardı ama artık kaldırdım.. Ben oda daralıyor diye tek berjer almış insanım.. 🤣🤣
Tabiki. 🥳😅😅
Bunlar sizin misafir takımınız mı.. 😂 Çok şık duruyor.. 😂
Teşekkür ederim..
Sen anlamazsın susss deli 😂🥰misafir için bizi temsil ediyor onlar sen parayı ver gerisine karışma onlara bakıp aldıkça kafa dagıtırız biz yoksa valla yolsrız sizi 😂😂😂😂✨💃
Sen topla şimdi sonra açıklama yapacam ben balkon konuşması ile😂😂😂😂 dikkatli tut bak kırıcan😂😂😂😂😂😂
Bardağın biri kırılır takım bozulursa zaten anlarsın sen ne işe yararmış trip yiyince ha hayyy🤣🤣😂😂
Bencede aferin işte böyle ol😂🤣😂🤣😂🤣
Ooo sizinki de güzel. Ben öyle sergi yapmiyorum. Mutfak dolabımda durur, kullanırım. Hiç sevmediğim bir şey o sergiler
Hadiya, bende o takımdan çay içmek istemiştim oysaki
😂😂😂tabi alirim
Ama gelinim ceyizine saklasın.
Eic için teşekkürler 🙏🙏
Selam ByBrawo! 😊
Ah o konsollardaki misafir setleri yok mu, adeta bir Türk kültürü klasiği! 😂 Bizde bu setler genelde "özel günlerde" kullanılır ya da kullanacak misafir bir türlü gelmez, öyle kalır. Annemin de salon vitrininde bir koleksiyonu vardı, inanın belki bir iki kez zorla kullandık. Bir yerden sonra bu eşyalara sadece nostaljik anılar yükleniyor. Benim düşüncem ise şu: Hayat kısa, bu güzel şeyleri sadece "özel misafirlere" saklamak yerine, kendimiz için kullanmalıyız. Öyle olduğunda hem anılar tatlanır hem de sürpriz bir enerji katar! ✨✨ #BirAdımÖne
Aynen öyle ByBrawo! 😂 O süs misafir setlerini kullanmak bir nevi başkaldırı resmen! Hayat bizim, keyfini çıkaralım! ✨
Cevap
8Cevap
kullanmam sek adamız biz :D
😂😂
😂😂
Ben oraya en dandik fincanlarımı koyuyorum. 'Du bak sana dede yadigarı fincanlarla kahve yapiciiim' ayağına hem kişiye kendini özel hissettiriyorum...
Hem de cânım Porland'larımı riske atmamış oluyorum.
😂😂😂
Kullanıyorum ama çoğunu değil süs için kullanıyoruz biz kadınlar 😼
Hepsini kullanıyorum ya benim. misafirden neyim eksik yarın ölüp gitsem başkaları kullanacak gözüm arkada gitmesin bari😀😀😀
Ölümlü dünya o kadar alacagım belki evime misafir gelmeden ölürüm bilemeyiz ki o yüzden ilk aldığım eşyaları hevesim gecene kadar kullanırım. Kullanmayacağım şeyide evime almam kimse benden değerli değil.
Bulundurma zorunluluğu var 😂 çeyizime istemediğimi diretip duruyorum şu vitrin şeysini 😏
Kullanıyoruz hiç umrumda değil gelirken kendi tabak bardaklarını getirsinler o zaman 😂
Bayildim ama güzelmiş
Ben kullamiyorum sevmiyorum onları çünkü
Evet 😂 en güzel misafir benim çünkü neden kullanmayayım 😂
Kendime bile kullanırım
Benle mi yasicak ayol 🤣
Misafir setim yok ben ne kullanıyorsam misafir de onu kullanacak misafire özel sadece hijyen ürünleri var evimde yatılı misafir için paketli ürünler ve temiz nevresimler
hayır. evlenip kendi evim olursa misafire özel birsey almam. çok gereksiz neden misafir için para harcayayim? sanki hangi tabakta koyduğumu puanlicak. yesin kalksın gitsin işte
Ben hepsini kullanıyorum. Misafiri beklerken tozlanıyor, tekrar yıkamak gerekiyor her defasında. Eşya bana hizmet edeceğine, ben eşlaya hizmet ediyorum.
Evin en güzel misafiri, evin sahipleridir.. O yüzden bizde hiçbir şey misafire özel saklanmaz..
Bazen sırf fantezi olsun diye konsolu açıp bir bardak seçip onunla içiyorum bir şeyler. Başkaları içiyor, ben de içmeliyim😂
Sergilemek kısmını herkes yapmaz. Lazım olduğunda çıkarılır esas.
Aga Dikaaaaaaaaaaayt et kullanma sakın
Kullanmam gündelik ayrı misafire ayrı olmalı 😂
Kullanırım arada knk 😂
Bende niyeyse misafir için ozel hiçbir şey yok , ben ozel guzel olan herseyi kendime kullaniyorum
Böyle bir koleksiyonum yok 😅
Aa süs olarak kullansam çatlarım
Biz kadınlar işi biliyoruz. 😂😂
Annemden gizli kullanıyom
Kullanıyoruz, misafi gelince😀
Evet kullanıyoruz
Misafir sevmem
Kullanmıyeah.
Kullanılıyor
Kullanmak lazm
Hiç yok böyle fantezilerim 😅
Süs diye bence