Alışveriş & Hediyeler Her şey neden bu kadar pahalı? 1kbraa55 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kafayı yiyicem1 çikolata1 cips1 nugget aldım 128 tl ödedim ya bıktım 🥺🥺 Her şey neden bu kadar pahalı? Cevapla Pahalı Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Fırsatçılık, yabancılıların çok olması ve talebe yetişemeyen üretim, ekonominin kötü yönetilip israfın çok olması... 2 0 Yorumla
Sadece_Vlad Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bunların hebsi zevk için, zaruri ihtiyaçlar için satın alınan şeyler değildir, dolayısıyla bunların pahalı olmasından yakınamayız. Bu konuda bir Alman filozofu detaylı bir metin yazmıştır. 0 1 Yorumla -MAYK 1 yıl Nedir o metin Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Pahalı değil ki normal bu şartlarda 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. maalesef öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fırsatçılık, yabancılıların çok olması ve talebe yetişemeyen üretim, ekonominin kötü yönetilip israfın çok olması...
Bunların hebsi zevk için, zaruri ihtiyaçlar için satın alınan şeyler değildir, dolayısıyla bunların pahalı olmasından yakınamayız. Bu konuda bir Alman filozofu detaylı bir metin yazmıştır.
Nedir o metin
Türkiye'ye hoş geldin
Pahalı değil ki normal bu şartlarda
1paket sigara 100tl nesi pahalı
maalesef öyle
Aynen öyle vallahi
Zararlı yeme
maalesef
Maalesef böyle
hayat pahalı
Hayat pahalı artık
Ben almak istiyorum sana