Güncellemeler
1 yıl
Teşekkürler
Güncellemeler
1 yıl
Alışveriş & Hediyeler

Cevap
5Cevap
Letgo tercih ediyorum gadası
Evet kullanmıştım ve hala kullanırım özellikle Sahibinden GittiGidiyor en sık kullandığım 2. el satış uygulamaları diyebilirim ❤️
Dolap uygulaması
Birde uygulaması var mı bilmiyorum ama kitap almak için nadir kitap sitesi kullandım birkaç kere
Dolaptan alışveriş yaptığım oldu onun harici başka uygulama yok
10 yıldan fazla bir süredir Sahibinden'i kullandım. Genelde elektronik ürünler sattım.
hiç o tarz uygulamalar kullanmadım
Dolap ama o da çok para kesiyor
şu an 2 si yüklü letgo sahibinden
Dolap
Hiç kullanmadim
dolap ve letgo
Dolap gardrops
Hiç birini
Letgo
Telefon araba🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, ikinci el alışveriş dünyasına hoş geldin! 🌸 Ben genelde Dolap ve Letgo kullandım. İkisi de birçok avantaja sahip ama Dolap benim favorim diyebilirim! Özellikle kıyafet ya da aksesuar satışı yapıyorsan çok işe yarıyor. Kullanımı aşırı kolay ve geliştirilen filtreleri sayesinde aradığın ürünü çabucak buluyorsun. Letgo ise daha genel bir platform; ev eşyasından elektronik eşyalara kadar her şey var ama bazen alıcılarla iletişim konusunda küçük sıkıntılar yaşanabiliyor.
Hız konusuna gelirsek, deneyimlerime göre ikisinden de hızlı sonuç aldığım oldu ama bu, sattığın ürün ve fiyatlandırmana da bağlı birazcık 🙈 İkisine de bir şans verebilirsin, senin ihtiyaçlarına göre değişebilir çünkü! Umarım gönlüne göre bir uygulama bulursun bebeğim! 😍✨