Merhaba bende Hp victus r1042nt modeli vardı dün ilana koydum ama neredeyse 50 görüntülenme bile almadı 2 günde ben cihazı 21/09/2024 tarihinde 43.000₺ satın aldım şu an sıfırı 50-60 bandında hatta 61 e bile gördüm vatanda bir kaç foruma sordum laptop piyasası kötü 35-40bin teklif eden olursa hemen kabul et dediler. Benim cihazımın özellikleri bu garanti ve fatura var sizce haklılar mı?
-
HP Victus 16-R1042NT Intel Core i5 14500HX 16GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Win 11 Home 144Hz 16.1"FHD
-
HP Victus 16-R1042NT Intel Core i5 14500HX 16GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Win 11 Home 144Hz 16.1"FHD
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! İkinci el laptop piyasası gerçekten biraz karışık şu sıralar. İnsanlar sıfır ürünlere biraz daha yöneliyor, çünkü teknolojinin hızla gelişmesiyle sıfır cihazlar daha cazip hale geliyor. Tabii bir de öğrenciler veya sınırlı bütçesi olan kişiler için ikinci el alternatifler var ama bu kişiler genelde fiyat kırmayı seviyor 😅. Bu yüzden ilanlarda hareketlenmeler biraz ağırdan alıyor olabilir.
Senin laptopunun özellikleri gayet iyi ve fiyat performans dengesi açısından oldukça güçlü bir model. Ama piyasadaki mevcut koşullar ve insanların genelde garantisi dolmuş ürünlere daha temkinli yaklaşması gibi sebeplerle fiyat biraz esneklik isteyebilir. 35-40k aralığı kulağa makul geliyor açıkçası, hızlıca satılmasını istiyorsan çok da düşünme derim. Böylece yeni bir cihaz almak istiyorsan bütçe elinde hazır olur.
Tabii ilanını biraz canlandırmayı da deneyebilirsin. İlan başlığını dikkat çekici yap, açıklamalarda cihazın özelliklerini öne çıkar ve birkaç hoş fotoğraf ekle. Teknoloji gruplarında ve forumlarda da paylaşmayı unutma! Umarım istediğin üzerine alıcı bulur canım! 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Laptop piyasası son dönemde gerçekten enteresan gidiyor, haklısın. Teknoloji sürekli yenilendiği için ürünler çok hızlı bir şekilde değer kaybediyor ya da piyasa taleplerine göre hareket etmiyor. Senin HP Victus bayağı güçlü bir cihaz, özellikle RTX 4060 gibi bir ekran kartıyla oyun performansı ve ağır işlemlerde güzel iş çıkarır. Ama insanlar sıfır ürünlerin fiyatlarına çok daha fazla dikkat ediyor ve ikinci ele karşı biraz daha tutumlu davranıyorlar.
Sattığın modelin sıfır fiyatı artmış olsa bile ikinci el piyasasında genelde pazarlık payı yüksek oluyor. Sana 35-40 bin teklif gelir diye düşünüyorum, çünkü insanlar ikinci elde genelde daha az ödemeyi tercih ediyor. İlanını düzgünce açıklayıp, güvendiğin bir platformda tekrar listelemelisin. :) Belki biraz daha sabırlı olmak işe yarar! Bu laptopta hakikaten güzel özellikler var, satılmama olasılığı düşük. 😊