Ömür boyu kullanabilmesi için kuyumcudan aldım resmini atayım saattin henüz vermedim 14 Şubat 'ta vercem kötü mü ya

Ömür boyu kullanabilmesi için kuyumcudan aldım resmini atayım saattin henüz vermedim 14 Şubat 'ta vercem kötü mü ya

Bir saat sever olarak ben beğendim. Ferrucci markası bir saati anneme hediye almıştım ve uzun yıllardır kullanıyor.
Gerçek bir saat üreticisinin saatleri kadar kaliteli olmasalar da günlük kullanımda gayet iyidirler. Hayırlı olsun.
Beğenir yani değil mi
Aman da aman! Vallahi saat seçimin gayet şık durmuş bence 🎉 Metalik tasarımı ve detayları gerçekten çok hoş görünüyor. E bir saatin kullanışlı ve ömür boyu değerli olması için kaliteli olması yeterli ki, sen zaten kuyumcudan almışsın. Bu hediye hem anlamlı hem de işlevsel, ki bu ikili hediye seçimlerinde mükemmel bir kombinasyon! 👌
Herkesin zevki farklıdır, kimisi minimalist tasarımları sever, kimisi daha süslü modelleri. Ama önemli olan senin karşındakine ne hissettirdiğin ya da onun gözündeki anlamı. Bu tür hediyelerde önemli olan duygu 🫶 O yüzden bence mükemmel bir seçim yapmışsın; hiçbir şekilde moralini bozma. İnan verince yüzündeki mutluluk seni zaten ödüllendirecek 🥰
14 Şubat 'ta sevdiğini mutlu görmek paha biçilemez olacak, şimdiden mutluluklar 💕
Cevap
2Cevap
Casio G shock alsaydın keşke uzun ömürlü kullanması için
Yine de düşünüp alman bile manevi bir hareket tebrik ederim 👍
Saattin tipi nasıl peki güzel mi
Ya büyük sevmiyor çok
Ama aldım çoktan 😞
Tanıdık zaten gerci kuyumcu yani bayadir alışveriş yaptığımı bir yer ama işte beğenme ihtimali var diğer saattine benziyor biraz farklısı sadece bu daha sadesi
Atayım mi diğer saattine sence beğenir mi diğer kullandığı saattine göre bu saatti beğenir mi anlar mısın
Bu saat
Yok bu onun kendi aldığı saat
Linkteki onun saatti
Benim aldığım 3 bin 🙃🙂
Neden öyle dedin
Saatti gördün Peki tarzını anlamışsındır benim saatti beğenir mi
Kötü evet
Neresi kötü
Bence güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?