Alışveriş & Hediyeler Bunları bugün Şok'ta gördüm. Kaktüsleri sever misiniz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 25 lira. Bence iyi fiyat. Kaktüsüm çok zaten. Yer sorunu olmasa beş tane alırdım. 😁 Bunları bugün Şok'ta gördüm. Kaktüsleri sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. severim evet 1 0 Yorumla
İsimsizBirDelikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne görüntüsü güzel ne işlevsel yönü var dokunup sevemezsin bile bazı insanlar gibi 1 0 Yorumla
BozkırHukumdari Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Elbette severim şu anki yattığım odada var çok güzel görünüyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kaktüs böyle olmaz bu ne küçücük 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Bir karış veya daha küçük alıp 180 cm veya 3 metre büyüttüklerim var. 👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oo tebrik ederim 🌵 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Bime geri götürüp bunu sizden almıştım iade etmek istiyorum desem inanmazlar. 😁 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dikenli şeyleri sevmiyorm 1 0 Yorumla
bayanbilen61 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok da sevmem 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Ben nerden tutuldum bunlara. 😁 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Olabilir🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
severim evet
Ne görüntüsü güzel ne işlevsel yönü var dokunup sevemezsin bile bazı insanlar gibi
Elbette severim şu anki yattığım odada var çok güzel görünüyorlar
Kaktüs böyle olmaz bu ne küçücük
Bir karış veya daha küçük alıp 180 cm veya 3 metre büyüttüklerim var. 👍
Oo tebrik ederim 🌵
Bime geri götürüp bunu sizden almıştım iade etmek istiyorum desem inanmazlar. 😁
Evet kaktüs seviyorum..
Dikenli şeyleri sevmiyorm
Çok da sevmem
Ben nerden tutuldum bunlara. 😁
Olabilir🙂