Alışveriş & Hediyeler 25 gü Ev eşyaları internetten alınır mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne aldın en son Ev eşyaları internetten alınır mı? Cevapla İnternet Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Liyalina Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 25 gü Bence internetten almak bu zamanda daha mantıklı seçenek çok daha geniş ve fiyatlarıda çoğu zaman mağazadan uygun oluyor. Ben en son koltuk takımı almıştım 0 1 Yorumla u kakilakuku 24 gü Haklısın evet Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 25 gü En son TV unitesi almistm hala kullaniyorm güzel aslnda 0 3 Yorumla u kakilakuku 24 gü Onceden gorup begenmek lazım Yorumla kalpexoldu 24 gü Bn alanlara baktm yorumlara güvenip aldm. Hç bu zamana kadr netten aldgm şeylerde sorun yasamadm Yorumla u kakilakuku 24 gü Bazen boy farkı Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 25 gü Aldığım oluyor… en son el blenderı aldım… gerçi daha önce kullanıp memnun olduğum bir üründü… 0 1 Yorumla u kakilakuku 24 gü Magazada gorup almak en iyisi galıba Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 23 gü En son beyaz eşya aldim ve her şeyi netten aliyorum 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 23 gü Bugün 3-5 parça kıyafet aldım internetten mobilya almam ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 25 gü Hiç gidip alıp elimde taşıyıp eve getiremem ben ya. Emin değilsem gidip yerinde görür yine internetten alırım. 1 0 Yorumla
verda00 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 25 gü Media mark'tan aldım ben. Gayet memnunum. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 25 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 889 cevap paylaştı. Alınabilir 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 25 gü Ayakkabı alınır 👠 1 5 Yorumla u kakilakuku 25 gü Olmaz uymaz Yorumla pembeboyalıodam 25 gü Olur kukuli sen karisma Yorumla pembeboyalıodam 25 gü 😂😂🦩 Yorumla u kakilakuku 25 gü pembe mı Yorumla pembeboyalıodam 25 gü Evet pembe 🎀 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 25 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 306 cevap paylaştı. Mümkün alınabilir. 0 1 Yorumla u kakilakuku 25 gü Bende aeverım Yorumla
dansedenkedi Takip Et Xper 3 Yaş: 21 25 gü Görerek almak daha garanti. Büyük meblağlar çünkü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence internetten almak bu zamanda daha mantıklı seçenek çok daha geniş ve fiyatlarıda çoğu zaman mağazadan uygun oluyor. Ben en son koltuk takımı almıştım
Haklısın evet
En son TV unitesi almistm hala kullaniyorm güzel aslnda
Onceden gorup begenmek lazım
Bn alanlara baktm yorumlara güvenip aldm. Hç bu zamana kadr netten aldgm şeylerde sorun yasamadm
Bazen boy farkı
Aldığım oluyor… en son el blenderı aldım… gerçi daha önce kullanıp memnun olduğum bir üründü…
Magazada gorup almak en iyisi galıba
En son beyaz eşya aldim ve her şeyi netten aliyorum
Bugün 3-5 parça kıyafet aldım internetten mobilya almam ben
Hiç gidip alıp elimde taşıyıp eve getiremem ben ya. Emin değilsem gidip yerinde görür yine internetten alırım.
Deterjan aldım.
Sana da elveda kaki ejderyam...
Alınır eğer yetkili saticisiysa
Pano aldım benım fakırlık
Hayır içime sinmiyor o şekilde.
Media mark'tan aldım ben. Gayet memnunum.
Alınabilir
Mağazaya gidip beğenmeye üşenirim
Ayakkabı alınır 👠
Olmaz uymaz
Olur kukuli sen karisma
😂😂🦩
pembe mı
Evet pembe 🎀
Mümkün alınabilir.
Bende aeverım
Kahve makinası
Hayır bence alınmaz