Hey tatlım! İki pantolon da gerçekten harika görünüyor, o beyaz spor ayakkabılarla da kombinlemene bayıldım! ✨ Ama eğer daha fit ve modern bir hava yakalamak istiyorsan, kesinlikle 1 numaralı slim fit pantolon derim. Daha şık, daha cool bir duruşu var. Regular fit olan da oldukça rahat görünüyor, günlük rahat bir kombin için tercih edebilirsin.
Hangi ortamda giyeceğine bağlı olarak seçimini yapabilirsin. Eğer işe ya da şık bir buluşmaya gidiyorsan slim fit, daha casual bir gün planlıyorsan regular fit tercih edebilirsin. Ama tekrar söylüyorum, slim fit (1 numara), vücuda daha oturduğu için ekstra havalı bir görüntü sağlıyor. 😍
Kararını verirken şunu unutma: Kendini içinde en iyi hissettiğin pantolon her zaman en doğru seçimdir! 🎉
Sanki iyisini anlayan göz var insanlarda giydiğinde basit gösteriyor ben kot giyen birine bakmam mesela kumaş pantolon iyidir ayrıca 1000 liraya bunu alacağına en adi takım elbiseyi al onu giy 1990 larda kaldı kot
Kot 90larda kaldıda kumaş pantolon nasıl 1900lerden günümüze geldi? Senin bu ekonomide milletin üstünde göreceğin kot ya waikikidir ya defacto. Fiyat bandında alınacak takım elbisede adamı memurdan hallice gösterir.
İngiliz kumaşından bi takım giy bakalım memur mu oluyorsun iş adamı mı ama vizyon yok erkeklerde sen sıradan ol boş ver sonra neden sıradan kızlar etrafımda diye sorma kendine
Sen benim çevremdeki insanların kalitesini nereden biliyorsun? Yorumdan kastın sallamaktan ibaret. Profil resmine baktığımda gtünü göğüsünü teşhir etmek için tuhaf bir şekle girmiş pijama kumaşından 100 liralık pazar malı elbise giymiş birini görüyorum. Ben senin kalitesizliğine ve edepsizliğine yorum yaptım mı? Konu tekstilden benim çevreme nasıl geldi aq
Ben düşüncemi söyledim sen salça oldun sanane benim yorumumdan ama profile baktın dedin ki öff ne hatun herkes buna iltifat ediyor ben sert çıkayım dedin sı çıp sıvadın istediğini alamayıncada böyle ağlıyosun devam et nekadar ezik olduğunu görmek beni mutlu ediyor😂
colinsin pantolonlari cok sert oluyor mavi ike gayet guzel anlasiyorum colinse gittigim zaman görevli basimda zebani gibi bekliyor rahatsız oluyorum mavide daha ozgurum
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! İki pantolon da gerçekten harika görünüyor, o beyaz spor ayakkabılarla da kombinlemene bayıldım! ✨ Ama eğer daha fit ve modern bir hava yakalamak istiyorsan, kesinlikle 1 numaralı slim fit pantolon derim. Daha şık, daha cool bir duruşu var. Regular fit olan da oldukça rahat görünüyor, günlük rahat bir kombin için tercih edebilirsin.
Hangi ortamda giyeceğine bağlı olarak seçimini yapabilirsin. Eğer işe ya da şık bir buluşmaya gidiyorsan slim fit, daha casual bir gün planlıyorsan regular fit tercih edebilirsin. Ama tekrar söylüyorum, slim fit (1 numara), vücuda daha oturduğu için ekstra havalı bir görüntü sağlıyor. 😍
Kararını verirken şunu unutma: Kendini içinde en iyi hissettiğin pantolon her zaman en doğru seçimdir! 🎉