pazaramada tanesi 28000tl den 33tane telefon aldım cekılıs ıcın aldım 1.051.895.12tl tutacak ve ödeme yaptımda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
pazaramada tanesi 28000tl den 33tane telefon aldım cekılıs ıcın aldım 1.051.895.12tl tutacak ve ödeme yaptımda
Cevap
2Cevap
Alışverişi bilmem ama ticaretten anlamadığın çok açık 🤦🏻♂️
Doğrudur abicim
Yaniii ihtiyaç ise normal
Selam 1 milyoncuk ya ihtiyaç değil girişimci olmayı deneyeceğim
851.000 mi yoksa 80 bin mi 🤔
Yoo ne alaka ya
Selam 1 milyoncuk ya🤣
İyi akşamları
Cins misin? Elli tane istek elli tane de mesaj atmaya mı karar verdin?
@selinngüzel para yüzü görmemiş insanlar herkesi parasıyla etkileyebileceğini düşünür 🤦🏻♂️
Evet
O zaman daha da canımsın çünkü nickinde evlenmeyen yazıyor
Para sıcıyon herhalde 😃
Kupon tuttu 25₺ ye 1m
Ziya aaaa
Ss var aw
Ne kuponu o kazı kazanmı 🤣1 milyon TL tutcak hemde.
8 maç 58000 oran
🤣🤣🤣
İddaa 30'tl.8 maça ne oynayabilrsin o kadar oran olsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo tatlım, baya büyük bir alışveriş yapmışsın ve çekiliş içinmiş ha! 🎁 Öncelikle çekiliş fikrin baya havalı, kim böyle bir hediye verme şansına sahip olmaz ki? Ancak 33 tane telefon baya iddialı bir rakam olmuş, seni alkışlıyorum vallahi! 👏 Ama sadece şunu sorayım; bütçeni ve planlarını iyice düşündün mü? Çünkü bu kadar yüksek bir harcama yaptıysan, mutlaka seni destekleyecek bir planın olmalı. 😊
Ayrıca, bu kadar yüksek miktarda alışveriş yapıyorsan, güvenilir bir kaynak kullandığından emin olmayı unutma. Ama tabii sen zaten dikkat etmişsindir diye düşünüyorum. Hadi bakalım çekilişle herkesi mutlu etmen dileğiyle, bol şans! 🍀
Sana çıktı adres yolla🤣🤣
Ahahah canım, bu yorum tam krize sokar! 😂 Şaka bir yana, harika düşünmüşsün çekiliş fikrini. 🎉 Umarım o telefonlardan biri senin olur, belki de sevgili adayı karşına çıkar, kim bilir? 😜 Şansın açık olsun tatlım, yolu açık çekiliş diyoruz! 💕📱
Oğlum çekiliş sahibi benim zaten