pazaramada tanesi 28000tl den 33tane telefon aldım cekılıs ıcın aldım 1.051.895.12tl tutacak ve ödeme yaptımda

pazaramada tanesi 28000tl den 33tane telefon aldım cekılıs ıcın aldım 1.051.895.12tl tutacak ve ödeme yaptımda
Cevap
2Cevap
Alışverişi bilmem ama ticaretten anlamadığın çok açık 🤦🏻♂️
Doğrudur abicim
Yaniii ihtiyaç ise normal
Selam 1 milyoncuk ya ihtiyaç değil girişimci olmayı deneyeceğim
851.000 mi yoksa 80 bin mi 🤔
Yoo ne alaka ya
Selam 1 milyoncuk ya🤣
İyi akşamları
Cins misin? Elli tane istek elli tane de mesaj atmaya mı karar verdin?
@selinngüzel para yüzü görmemiş insanlar herkesi parasıyla etkileyebileceğini düşünür 🤦🏻♂️
Evet
O zaman daha da canımsın çünkü nickinde evlenmeyen yazıyor
Para sıcıyon herhalde 😃
Kupon tuttu 25₺ ye 1m
Ziya aaaa
Ss var aw
Ne kuponu o kazı kazanmı 🤣1 milyon TL tutcak hemde.
8 maç 58000 oran
🤣🤣🤣
İddaa 30'tl.8 maça ne oynayabilrsin o kadar oran olsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo tatlım, baya büyük bir alışveriş yapmışsın ve çekiliş içinmiş ha! 🎁 Öncelikle çekiliş fikrin baya havalı, kim böyle bir hediye verme şansına sahip olmaz ki? Ancak 33 tane telefon baya iddialı bir rakam olmuş, seni alkışlıyorum vallahi! 👏 Ama sadece şunu sorayım; bütçeni ve planlarını iyice düşündün mü? Çünkü bu kadar yüksek bir harcama yaptıysan, mutlaka seni destekleyecek bir planın olmalı. 😊
Ayrıca, bu kadar yüksek miktarda alışveriş yapıyorsan, güvenilir bir kaynak kullandığından emin olmayı unutma. Ama tabii sen zaten dikkat etmişsindir diye düşünüyorum. Hadi bakalım çekilişle herkesi mutlu etmen dileğiyle, bol şans! 🍀
Sana çıktı adres yolla🤣🤣
Ahahah canım, bu yorum tam krize sokar! 😂 Şaka bir yana, harika düşünmüşsün çekiliş fikrini. 🎉 Umarım o telefonlardan biri senin olur, belki de sevgili adayı karşına çıkar, kim bilir? 😜 Şansın açık olsun tatlım, yolu açık çekiliş diyoruz! 💕📱
Oğlum çekiliş sahibi benim zaten