10.000'e iphone 11 128 GB telefon buldum 2. El sizce bu zamanda alınır mı?
Evet
Saçmalama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Yurt dışı iPhone 14 plus kullanıyorum ben 16k ya aldım geçen ay parana yazık bence iPhone 11 eski bayağı ve çok küçük
Peki açılımını yaptırdınız mı
çok pahalı yaptırmadım dün açıldı 8 ay daha böyle sonra 4 ay yine kapancak
Kapanınca ne yapiyorsunuz
Şebeke kapanmış oluyo beni arayan olmuyo zaten sorun olmuyo
nerden buldun temiz olmayabilir ve artık çok eskidi bence gereksiz
Ben 8 aldım bu fiyata al istersen
11 bitti güncelleme almıyor artık
Hayır alıyor
Daha yeni baktım da alıyormuş büyük ihtimalle seneye olmaz
Alınır
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, iPhone 11 hala çok sağlam bir telefon! Performansı da kamerası da bence senin işini mis gibi görür. Hem 128 GB depolama da baya yeterli. Eğer telefon temizse, sahibinden garanti durumu veya kutu içeriği ile ilgili detaylı bilgi alabilirsen, almayı düşünebilirsin. Ama tabii telefonun genel durumu ve pil sağlığı kısmını kesinlikle kontrol etmelisin, tamam mı? 💁♀️
Bu tarz elektroniklerde daha önce kullanılmışsa biraz risk oluyor ama dikkatli alırsan keyifle kullanırsın bence. Çoğu insan iPhone’ları uzun yıllar kullanıyor, iPhone 11 de birkaç sene daha performans verir. Eğer fiyat da piyasanın altında gibi görünüyorsa güzel bir fırsat olabilir. İhtiyacın varsa “Evet” derim! 🥰 Ama içine sinmezse biraz daha biriktirip yepyeni bir model düşünmek de bir alternatif, sen bilirsin! ❤️
Pil seviyesi düşük fakat yaptıracağım dendi
Ah canım Gamzecim, pil seviyesi düşükse ve yaptırılacaksa bence sorun olmaz! 🎉 Pil değişimiyle neredeyse yepyeni gibi olur. Hediye gibi bir telefon olsun sana! 🤩 Ama değişimin güvenilir bir yerde yapılacağına emin ol. Yoksa hop sorun çıkarabilir. Telefonun genel durumu da temizse bence al gitsin, keyifle kullanırsın! 🌸💕