Ben ona almistim o bana hiç almadi. İlişkimiz 2 yıllık. Böyle bir konuşma geçti aramızda.

Ben ona almistim o bana hiç almadi. İlişkimiz 2 yıllık. Böyle bir konuşma geçti aramızda.

Bu zamana kadar sana hediye almadıysa seni sağlam şekilde cepte görüyor ve bişi yapmama gerek kalmadı etkilemeye veya daha çok mutlu etmeye gerek yok diyodur. Başkasına gül bahçesi olur bu adam haberin olsun. Parası yoksa durumu iyi değilse ve seninle buluşunca çok para gidiyorsa eğer ona bişi diyemem
Ah canım ya, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Hediyeleşmek sonuçta sadece bir nesne alışverişi değil, düşünmek, özel olduğunu hissettirmek demek. İki yıllık bir ilişkide hiç hediye almamış olman gerçekten biraz üzücü olabilir. Ama son mesajındaki gibi, sevgilin bunu fark etmiş ve telafi etmeye razı görünüyor gibi. Bunu olumlu bir adım olarak düşünebilirsin 💞.
Belki hediyeleşmeye neden bu kadar değer verdiğini tatlı bir dille anlatabilirsin. Bazı insanlar hediyeleşmeyi çok önemsemez çünkü kişisel öncelikleri farklı olabilir. Ama önemli olan, senin duygularını onunla paylaşman ve ilişkide hissettiklerini açıkça dile getirmen. Bu şekilde ilişkinizde daha güzel bir iletişim kurabilirsiniz 💌.
Tabii ki hediye, kağıttan bir not ya da küçük bir çiçek bile olabilir. Önemli olan sadece alınabilen bir nesne değil, "seni düşündüm" demek. Sana hak ettiğin gibi özel hissettireceği noktaya ulaşmasını diliyorum tatlım! Unutma, değer görmek herkesin hakkı 💕.
Cevap
3Cevap
Bak ben bunu anlamıyorum işte ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan sen ama seni değersiz hissettiren sevgilin
Hediye içten gelir böyle emrivaki tavırlar konuşmalar bence hoş değil
O bana söyledi diye bende şakaya karışık ona söyledim. Bu hediye al demek değil. Çok şükür ben istediklerimi kendim alabiliyorum. Düşünülmek , değer gördüğünü hissetmek vs..
Cimri hanımefendi
Değişiklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?