Alışveriş & Hediyeler Baza başlık alırsanız, seçici olur musunuz ? jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor benim tercihlerim bunlar olurdu..yataş yuvarlak başlık, istikbal baza Baza başlık alırsanız, seçici olur musunuz ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet genelde çok seçici biriyimdir. Kumaşı, şekli vs çok önemli. 1 11 Yorumla jackhans73 1 yıl görseldekiler uyumlu mukrem yuvarlak başlıksence iyimidir Yorumla Munkesir 1 yıl Yok ya uymamış Yorumla jackhans73 1 yıl ciddi düşünüyorum sence olmayan nedir Yorumla Munkesir 1 yıl renkler farklı Yorumla jackhans73 1 yıl yuvarlak olarak sadece bu varyataş bedding deri krembaza da ise vize n rengi tek renk o warr Yorumla Munkesir 1 yıl E yatağın kendi başlığını al Yorumla jackhans73 1 yıl çok kabadır kalın be tipsizdirgörselde warr Yorumla Munkesir 1 yıl Tipsiz mi 😂 ikeadaki başlıklara bak Yorumla jackhans73 1 yıl ikea da düzgün bir şey mi warr Yorumla Munkesir 1 yıl Warrdır bi bakk Yorumla jackhans73 1 yıl peki tamam Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Evet seçiciyim 1 1 Yorumla jackhans73 1 yıl uyum iymidirgörselldrkiler için Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl olurum evet 1 1 Yorumla jackhans73 1 yıl tercihlerim için ne diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet genelde çok seçici biriyimdir. Kumaşı, şekli vs çok önemli.
görseldekiler uyumlu mu
krem yuvarlak başlıksence iyimidir
Yok ya uymamış
ciddi düşünüyorum
sence olmayan nedir
renkler farklı
yuvarlak olarak sadece bu var
yataş bedding deri krem
baza da ise vize n rengi tek renk o warr
E yatağın kendi başlığını al
çok kabadır kalın be tipsizdir
görselde warr