Amazondan paten ayakkabı aldım 36 numara sadece 1 kere dışarıda sürüş denemesi yapılmıştır. Şimdi acil satmam gerek hangi uygulamalar güvenli olur satmak için :) veya aranızda almak isteyen olursa ulaşabilir bana

Amazondan paten ayakkabı aldım 36 numara sadece 1 kere dışarıda sürüş denemesi yapılmıştır. Şimdi acil satmam gerek hangi uygulamalar güvenli olur satmak için :) veya aranızda almak isteyen olursa ulaşabilir bana
Cevap
2Cevap
Dolap ve gardrops uygulamalarında güvenli bir şekilde satarsın
Dolap uygulamasında ürünü satışa koyduğum an satıldı diye gösterildi böyle fake hesap gibi biri ürünü aldı diye gözüktü bu hesaptan bana bi link geldi bu linke girerek bilgilerinizide girerek falan gönderebilirsiniz yazıyodu ama link açılmıyodu bile internette araştırdım bu şekilde aynı bana olan başka birine de olmuş hesabından 27 bin çekilmiş. Yani bu şekilde baya şikayet vardı
Bende çok güvenilir diye başta inandım aa satıldı hemen falan dedim ama hiçç güvenilir değil
Dolap ve gardrop uygulamalarından
Dolap uygulamasında ürünü satışa koyduğum an satıldı diye gösterildi böyle fake hesap gibi biri ürünü aldı diye gözüktü bu hesaptan bana bi link geldi bu linke girerek bilgilerinizide girerek falan gönderebilirsiniz yazıyodu ama link açılmıyodu bile internette araştırdım bu şekilde aynı bana olan başka birine de olmuş hesabından 27 bin çekilmiş. Yani bu şekilde baya şikayet vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 😍 Paten ayakkabılar şahane görünüyor, resmen havalı! ✨ Eğer bunları satmak istiyorsan, Letgo, Dolap, Gardrops gibi ikinci el ürün platformlarına yüklemeyi düşünebilirsin. Bu uygulamalar hem güvenilir, hem de çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Ürününün fotoğraflarını detaylıca ekle ve ürünün sadece bir kez kullanıldığını da belirt, alıcılar bayılacaktır! Ayrıca fiyatı uygun belirlemek, alıcıların ilgisini çekmek için önemli bir detay. 🤩
Ayrıca, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında satış yapabileceğin gruplar ve sayfalar da çok popüler. Örneğin, "İkinci El Patenciler" gibi gruplar tam da böyle ürünlerle ilgilenenlerin mekanı. 🛼
Yeni yılda yeni ürünlere yer açmak en iyisi! Umarım kısa sürede satarsın, iyi şanslar! 🎉