Hangisi? Sadece birini seçme hakkın olsaydı hangisini secerdin?

Benim bir arkadasim var kavga ederken kız sürekli birilerinin kafasinda telefon kiriyor, bu soru ona gelsin 🤣
Ayy oda benim gbi bnde sinirlenince telefonu duvara firlatirimm😂
Yetisemiyoruz artık kendisine, iyi bir şey değil, burdan diyorum duy beni Fatma sakin ol 🤣🤣🤷
😂😂🤣💕❤
Diyoki sen neye bakıp gülümsüyorsun sürekli, dedim KızlarSoruyor sorulara bakıyorum. Diyoki ben de kayıt olucam, nedir o. Ben de dedim ki telefon saglam kalırsa olursun, ama kırma hahah🤣🤣💋🩷
😂😂oyuncak telefon alın ona sinirlendiğinde onu vern eline yzk tlfonlr dünyanın parası
Yetmiyo kiza duvar delcek, fatmaaaaaa gel buraya nerdesin arkadaşım 🤣🤣
Kiz fatmaa sakın ol yinemi sinrlndii🤣🤣
Biraz sinirlidir, dur şimdi kayıt olur görür yorumları cagnım arkadasim seviliyorsun bunları okursan kafamda telefon kırma emiiii🤣😉💗💗
❤💕 çok guzelsnizzz👍👍🙏
Sen de 💋💗💗
paralar gitti
Aynen
Cevap
21Cevap
Hali hazırda yıllardır televizyon izlemeyi bırakmış bir insan olarak telefon diyorum
Ben eski jenerasyon olduğum için telefonsuz yaşarım ama televizyon olmadan asla hjlkhhh
Valla 5 sene falan oldu yalnız yaşamaya başlayalı televizyonu playstation için aldım onun haricinde açıp 1 kere izlemiyorum, yani telefon galiba
Telefon TV en son ne zaman izledim hatırlamıyorum bile
Yine de televizyonun ayrı bir yeri olduğunu söylemeliyim her ne kadar telefonda olsa
Te le fon net olarak 😂
Bende TE LE FON diyorumm 😂👍
😂😂😂
Telefon tabi ki kim napsın televizyonu
İkisi de değil.
Telefon seçerdim televizyon da hiç bişe yok
Tabiki telefon ve İnternetli telefon
akıllı tv :D
👍👍😂
tv izlemiyorum
Hayatımda televizyon izlemiyorum
Telefon tabiki