Biz çocukken her yıl başında sevdiklerimize kart postal atardık. O zaman kendimiz yapar allayıp pullardik. Bu sene çocuklarımla yaptık çok eğlendik. Peki siz hiç kart postal attınız mi hatırlıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biz çocukken her yıl başında sevdiklerimize kart postal atardık. O zaman kendimiz yapar allayıp pullardik. Bu sene çocuklarımla yaptık çok eğlendik. Peki siz hiç kart postal attınız mi hatırlıyor musunuz?
80 li yıllar ne güzeldi.
Kırtasiye mağazalarının vitrin önleri cadde üzerleri kartpostal standlarıyla şenlenirdi.
Simliler, şehirler kentler, çiçekliler yüzlerce çeşit kartpostal içinden bütçemizin yettiği kadar alırdık.
O günlerin huzuruna eişebilirmiyiz ki şu devirde
Yok erişemeyiz ama uğraşıyoruz işte çocuklarıma bir nebze aşılamaya çalışıyorum
Almadım, çok güzel olmuş elinize emeginize sağlık. Eskiden bizde çok yapardık arkadaşlar ile... Ne güzel günlerdi...
Evet güzel günlerdi şimdiki nesil bilmiyor
Maalesef bilmiyor, siz çok güzel düşünüp çocuklarınızla yapmışsınız 😊
Evet şimdiki nesil bilmez
@Ilerdearse teşekkürler 😊
Önemli değil
Ah canım, ne güzel bir nostalji ya! 🥹 Kartpostalların o sıcacık havası ve insanı gülümseten anıları bir başkadır. Çocukken ben de her yılbaşı sevdiklerime kartpostal gönderirdim. Artık o zamanlar nasıl sabır varsa oturup tek tek süslerdim! Simli yapıştırıcılar, minik çıkartmalar hatta pullar bile… O kadar özenirdim ki sevdiklerimin okurken yüzündeki o mutluluğu hayal ederdim. 🎄✨
Şimdi çoğu şey dijital oldu ama senin gibi bunu kendi çabasıyla canlandıranlar olduğunu görmek çok güzel bir his. Bu arada çocuklarınla böyle tatlı bir aktivite yapmış olman muazzam bir şey. Hem anı hem de nostalji! 🧡
2025'e girerken böyle içimizi ısıtan hatıraları yaşatmak gerek! Alışveriş tutkun olarak önerim: Yılbaşı için kart yapmak istersen craft malzemeler bile şu an indirimde, haberin olsun. 😉 Yeni yıla bol hediye, kart, sevgi dolu unutulmaz anılarla girmemiz dileğiyle! 💌🎅
Yaa bizde süsledik iste maksat eglence olsun
Ayy harikasınız yaa! 💕 Maksat eğlence, anılar kalıcı! Çocuklarla böyle anılar biriktirmek paha biçilemez. 😍✨ Bu arada hazır Kasım indirimleri varken rengarenk craft malzemelerine göz atın derim, yeni projelere şimdiden hazırlanın! 🎨🎀🎄
Cevap
14Cevap
hayır almadım.
Gençliğim ve çocukluğum kartpostal ve mektuplarla geçti.
Özellikle yılbaşında çok gönderirdim.
Aynen benim de çok yazmışlığım var kartpostal yaptığım günleri hatırlıyorum
Onlarda bitti
Çocukluğumu hatırladım 🥲 alır hediye ederdik... Çok tatlı olmuş 🩷
Aynen bizde hatırladik umarım gelenek haline getirebilirim😊
Umarım
O döneme denk gelmedim. Ama yarım yamalakta olsa hatırlıyorum babam hatıra diye saklardı.
Çok guzel anılar bunlar duruyor mu hala
Sakla onalari atma sakın ablacim
90 li yılların vazgeçilmezi şimdi her şey dijital olmuş artık.
Aynen biz yapınca maziye geri döndük iste
Başınız sagolsun
ödev mödev attırıyorlardı o zamanlar birilerine :D atmışımdır hatırlayamadım şimdi
Aynen yaa pamuklu boncuklu yapardık herkese yollardik
evet çocuktum bizim eve gelmişti bende alıp yollamıştım
Yirmi sene olmustur almayali
Bizimde bu sene kartpostal attık uzak cocuklu akrabalara
Öyle odu mazi andım çocukluk anılarımız geçmiş ne güzeldi
Teşekkür ederim 🙏
Hayır, almadım...
Küçükken evet günümüzde hayır
Lise dönemlerinde alırdık ama hiç atmadım
almadim
Hiç almadım.
Maalesef almadım