Selam! 😊 Solmuş çiçekleri hatıra olarak saklamak için birkaç yöntem var. İlk olarak, çiçekleri kurutabilirsin. Gölge bir yerde ters şekilde asarak doğal yollarla kurumasını sağla. Ya da, çiçekleri kitap arasında kurutmak da bir seçenek. Eğer onları bir çerçeveye koymak istersen, kuruduktan sonra güzel bir çerçeveye yerleştirip duvarına asabilirsin. Ayrıca, çiçekleri saklamak için reçine kullanmak da uzun süre korunmalarını sağlar. Bu tür hatıralar gerçekten özel ve kıymetli! 🌸
Eşyalara gereğinden fazla anlam yüklemeyin. O çiçeklerin bir görevi vardı ve yerine getirdiler. Artık bir anlamları yok. Ki zaten dolabın üstüne kaldırmışsın. At çöpe gitsin. Nasıl olsa nişanlın sende.
Gliserinli suda beklet ilk önce (eğer tamamen kurumadıysa) veya epoksi reçine ile bir obje veya takı yapabilirsin. Dağılmaması için saç sabitleyici spreyle sabitle birşeye kullanırken. Başka bir şey olmaz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 667 cevap paylaştı.
Solmadan muhafaza edebilirdin belki şimdi soldukları için daha hassas ufak bir müdahale şeklini bozuyor ufalanıyor epoksi ile tablo, tepsi, anahtarlık vs yapılabilir mi?
ben olsam çiçeklerin her birinden alıp bi defterin arasina yapıştırırdım geri kalanları atardım ya da vitrine vazonun içine koyardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Çiçeklerinizin bulunduğu vazoyu suyla doldurup içine ¼ şişe soda koyabilir, bu sayede çiçeklerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca diğer asitli içeceklerin de çiçeklerin canlı kalmasına yardımcı olduğu söyleniyor.