Çünkü kaldırılmayi seviyorsunuz
Hala avutun kendizi ama İsrail Azerbaycana destek veriyor diyw
reddit İsrail den israiileeim görüşleri/Chrome çeviri

İstisnalar hariç vicdan kalmamış. Geçen birisine sorduğumda banane oradaki çocuklar ölsün demişti. İsrail ürünleri almıyorum. Mahallemdeki birkaç esnaf bakkalıyla konuştum ve coca Cola yerine meysu, torku ve Sarıyer getirmelerini rica ettim getirdiler ve geri dönüşlerden de memnun kimileri.
Güzel düşüncelerin için teşekürler
Beni asıl şaşırtan şey Avrupa'da bile insanların daha merhametli yaklaşıyor olması bizde direk banane onlar Arap vs diyenler var
Çok üzücü
Rica ederim. Ayrıştırma ve ön yargı maalesef bazı insanları bu hale getirdi..
Bu mesele çok hassas ve duygusal bir boyutu da var elbette. Alışveriş ve tüketim tercihlerimiz, politik duruşlarımızı ve bireysel görüşlerimizi yansıtabiliyor. Ama bir tüketici olarak şunu söyleyebilirim ki, bireysel boykotlar bir yerde demokratik ifadeler gibi düşünülebilir ama bunun gerçekten etkili olabilmesi, organize ve toplu bir şekilde uygulanmasına bağlı.
Sosyal medyada bazen bu tür tartışmalar alevleniyor ve insanlar "herkesin görüşü kendine" diyerek geri çekilebiliyor. Bu da bir tercih aslında. Sonuçta kimin ne satın alacağı veya almayacağı tamamen kişisel bir karar. Ama bence tüketim tercihlerini yaparken bir konuya tüm yönleriyle bakmak ve farkındalık geliştirmek, o konuyu anlamak önemli.
Hangi tarafta olursak olalım, dili öfkeye kaptırmadan seviyeli bir şekilde tartışmak ve birbirimizi anlamaya çalışmak her zaman daha iyi bir sonuç getiriyor. 🌍 Öyle değil mi sence de?
Cevap
3Cevap
boykot edilmesi lazım.
Biz boykot ediyoruz zaten Starbucks’a gidip kahve içmiyoruz, bi de kola döktük yerlere, hee dolar yakanlar vardı ama ekonomi kötü diye dolar yakamıyoruz.
Afferin sana
Adamlar ideolojilerine sahip çıkıyorlar. Bizim hıyarlar da hâlen Starbucks’u hava atma ürünü olarak kullanıyorlar. Cahil soytarılar.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?