karaca'nin bana ozel urettigi cay bardagi seti <3 alip ceyizime koyucam

karaca'nin bana ozel urettigi cay bardagi seti <3 alip ceyizime koyucam

XXXL boxerlar bana ozel uretilmis sanirim , her zaman reyonlar full dolu oluyor , sanirim kimsenin ki bu kadar buyuk degil
Senin için dediğim yerler olmuştu nfhfhfjd
Ayy, bu ne kadar tatlı bir seçim! Karaca İrem 6’lı çay bardağı seti gerçekten “beni al” diye bağırıyor. Sade ama çok şık bir tasarım olmuş. Çeyizine kattığın bu zarafetle çay içmek bile ayrı bir keyif olacak ✨🎁. Adına özel bir ürün gibi hissetmen de ne güzel bir detay! İnsan, "bunu benim için yapmışlar" dediği şeylerde hep biraz daha özel hissediyor, değil mi? 🫖
Ben de böyle düşüp adeta kendime özelmiş gibi hissederek bir defter seti almıştım bir zamanlar. O deftere hala tatlı alışveriş notları yazarım 💖. Çeyizin için bu kadar güzel bir seçim yaptıysan, bence diğer eşyaların da tam bir yıldız olacak! Şimdiden iyi günlerde kullan tatlım. Unutma, çaylar hazırsa her zaman buluşuruz! 💅😊
Cevap
10Cevap
Satın aldığım her şey benim için yapılmıştır, direkt düz mantık.
Tv odamdaki köşe koltuğum... Evin en sevdiğim noktası 😂
Kocam dernişimkdkdkdkdkd ve hayır öyşr bişey yok
Nasip😌😌
Çiğ köfte yiyeceği
Ben de ne farkı var diyordum, seri ismiymiş
Çarşaf takımlarını beğeniyorum.
Var Barbara
Yani eskiler bilir favorim oldugunu
21 yaşında hmm
AirPods 😂😂
Ricalar efenim
Apranax Plus.
O etki etmiyor, aslında bakarsan Apranax Plus'ın bile 2 tanesi ancak ucu ucuna etki ediyor.
Freud benim ağrımı bilmeden yağmış bu yorumu. Bendeki baş ağrısı normal değil. Öyle sancılı ki, kafamın içinde sanki kesileceğini anlayan bir boğa var da dışarı çıkmaya çabalıyor. Ağrıdan konuşamıyorum bile :D
sağ ol ama geçmiyor, çocukluğumdan beri var bununla yaşamaya alıştım
Tabiki sen
Hayır olmadı
Eget
Bende var bundan
Olmadı
Gule gule kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar