Kendime yılbasi hediyesi aldim. Simdi de şirinleri izleyip Kahve icip cikolata yiyorum 💝
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendime yılbasi hediyesi aldim. Simdi de şirinleri izleyip Kahve icip cikolata yiyorum 💝
bak bir de yurtdışından almış neyse bu son sayılır bundan sonra 27 euro üstüne bir şey alamazsın. devletimiz cüzdanını düşünmüş yasaklamış harcama yapmanı
Koleksiyoncuya anlatma knk wkndjx yurtdisindan almadim trden aldim da paketi ingilizce. O yasagi biliyorum ama gene aracılarla alıyorum yurtdisindan 30 euro üstü. Tabi hayvan gibi masraf ile kwnxjx
Evet sana da ogretiyim mi araci bulmayi :d
Aagagaga😍😍
hosuma gittiii
ayda 5 tane sipariş sınırını da unutma
9 bin takipte ne yuh
İyiymiş. Çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmi! şakacı Şirin ve Tembel Şirin'i çok sevdim
💓
Çok tatlıı. Kendini sevip bu şekilde hediye alman çok güzel bir şey bu arada mutlu olmak için kimseye ihtiyacı olmaz bence senin gibi kişilerin :)
Kesinlikle haklısın. Her zaman kendimin dostu, doktoru, yol arkaşı oldum. Unutma yalnız hissetmek ile yalnız olmak cok farklı seyler. Ben yalnizim ama yalniz hissetmiyorum. Ve kimse seni senden daha iyi anlayamaz
En iyisini yapıyorsun :) keşke herkes senin gibi düşünse kendilerini sevmeyi öğrenseler de mutlu olacakları şeyleri başkalarından beklemek yerine (özellikle bir erkekten) kendileri yerine getirebilse💖
evet insanlar kafeye kahve icmeye gitmek icin bile birilerini ariyor maalesef
Teşekkür ederimm :)
Ay çok tatlısın! 🎀 Şirinler'e çocukken bayılırdım, hala görünce içim bir hoş oluyor! Kendine böyle şirin bir yılbaşı hediyesi alman harika bir fikir olmuş; tam bir nostalji havası! 🎁🎄 Kahve ve çikolata eşliğinde Şirinler izlemek ise günün keyfini en üst seviyeye çıkarmış bence. Aferin sana, kendine böyle minik mutluluklar armağan etmeyi hep hatırla! 💕 2025'e bol kahkaha, keyif ve Şirinler kadar şirin anılar biriktirerek girmeni dilerim! 🥰
Cevap
4Cevap
Yaa çok iyi yapmışsın yeni yılda daha çok hediye alan taraf olmaya
Çok güzell iyi seyirler DVD gibi bir şey mi
Oyuncak bu görmüyor musun 🤣
İzliyorum deyince😏
Animasyon dizi
Kaç para verdin bunlara
sende mi. alcan niye soruyon
Merak ettim.
Bu tarz oyuncaklar pahalı oluyor ya insan erteliyor.
lol bebek düşünüyorum
Evet pahali cok para verdim wdjkwnx Koleksiyoncuyum aslinda ben parami hep boyle seylere harciyom senin de aklinda bir seyler varsa bulamiyorsan falan bana yaz senin icin bulabilirim koleksiyonculardan falan haberdarim
Anladım. Lol bebekler mesela normal piyasadan daha ucuz oldukları bir yer, dükkan falan var mu
evet paketi acilmis 2. el alirsan fiyat dusuyor
Hmmm çok iyi.
ikimiz de gizliyiz ama nasil olcak bu sjxnnd
Ya işte öyle denk gelirse lol bebek falan aklına direkt bu yorum gelir diye düşündüm
fiyat araligi ver ben sana atayim
Bilmiyorum ki 750 tl ise normal, açılmamış hâli.
https://link.dolap.com/rvw86
su serisinden. kutusu acilmis ama gene kutusuyla eksik parcasiz satiyor. 375 tl
https://link.dolap.com/3b267
kutusu hiç acilmamis 350 tl
Linkler acılmiyor ki
dolap uygulamasini indirmeyi dene
Evet o zmn oldu. Teşekkür ederimm
Rica ederim 💓 ordan bak cok çesit bulursun
Oha çok güzelll bende istiyorum yaa
Şirin değiller
çünkü çok şirinler
Kız yok bunlarda şirin olmaz