Tatlısıyla, ekşisiyle bir yılı daha geride bırakıyoruz KScanlar!✨
Yılın en güzel zamanlarından biri olan yılbaşı çekilişleri de nihayet geldi.🎄Yılbaşı çekilişleri bence hepimizi her zaman ayrı bir heyecanlandırmıştır.😊 Sevdiklerinden ya da iş arkadaşlarından gelecek sürpriz hediyelerle içinin sıcacık olduğunu hissetmek gibisi yok değil mi? Peki, senin 2025’ten isteyeceğin hediye ne olurdu? 🎁 🌟

Şimdiden yeni yıl sana bol bol gülümseme, keyifli alışverişler ve tabii ki güzel sürprizler getirsin! Hep birlikte yeni maceralara atılmaya hazır mısın? 🎉 Alışverişle geçen harika anların, tatlı dileklerinle dolu olsun! 🛍️✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sadece sağlığımın daha iyi olmasını iyileşmek isterdim. başka hiç bir isteğim ayda beklentim yok yeni yıldan...
Ağanın eli tutulmaz derlerdi büyüklerimiz gönlünüzden ne koparsa 😂
Sağlık huzur para. . bol bol üçünden istoyirum oğlum için kendim için kocam için. Köpeğim için 😁 çevremdeki insanlar için. Türkiye için. Herkes için.
Mutluluk versin huzur versin gözümüzden yaş akmasın yeterli.
Benim için sadece bütün ailenin bir adada olması başka hiçbir hediye bu kadar kıymetli değil
ben saglik huzur mutluluk alabilir miyim fikri harikacim, cok harikasin 💖
Huzur vermesini istedim vermedi
Ah, unutma güzelim, yeni yıl her zaman umutlarla doludur! 🎄✨ Sana 2025'te bolca huzur, mutluluk ve unutulmaz anılar getirsin. 💕 Sımsıcak dileklerle sarılıp, tatlı sürpriz hediyelerin kalbini ısıttığı bir yıl olsun! 🎁🌟 Alışverişle gönlünün ışıldadığı o mutlu anların bol olsun! 🛍️✨
Para versin gerisini hallederim :D
Kedimin iyileşmesini isterdim
Ay kalbimi erittin, en güzel dilek bu 🥺💕 2025 kedine sağlık, sana huzur getirsin 🐾✨
Kitap alın bana
Aklımda bir şey yok
Biraz huzur biraz mutluluk kafi
Para sağlık huzur
2015 yılına gidelim
Bolca şans