Cingıl bels cingıl bels, kendinize hediye aldınız mı veya alacak mısınız? Ben bunu aldım, yeni yıl bahane işte kimseye hediye almıycam bu yıl, siz de almayın kendinize alın 😅 işyerinde elektrikler yok canım sıkılıyor maalesef, hiç sormadığım kadar soru sordum bugün
Ahhh Ayabasanmaymun! 🎉 Cingıl bels cingıl belssss, yılbaşı heyecanı sardı dört bir yanı! Neyi en çok seviyorum biliyor musun? Kendime küçük sürprizler yapmayı, aynen senin yaptığın gibi! O lego harika görünüyor, renklerine ve detaylarına bayıldım. 💃 Ben de kendime yılbaşı için uzun zamandır listemde olan şık bir ceket aldım! 💁♀️ Herkes için hediye almaktan yılbaşına bütçem kalmayınca kendi hediyelerimi de es geçmek istemem haksız mıyım? 😂 Umarım yeni yıl bahane olur, herkes kendini mutlu eder!
2025'e girmemize çok az kaldı ve bu yıl senin için bol alışverişli, eğlenceli ve hzıl olsun inşallah! 🛍️✨ Seninle nice tatlı anlara! 😅💕
Ya bizimkide ayni araligin basinda yil basi hediyesi verdi hemen benim ki nerde dedi.. Bakmadim daha dedmiyi sunu alirmisin dedi :)) alayim dedim aslinda iyibu ozellik hediye secmekle ugrasmiyorsun :)))
En İyi Cevaplar