Arkadaşlar Samsung S9 Fe 256GB tablet almayı düşünüyorum. şu an 14.000₺
Acaba ocakta zam gelir mi? Şimdi acele almalı mıyım yoksa ocakta rahat mi almalıyım sizce?
Arkadaşlar Samsung S9 Fe 256GB tablet almayı düşünüyorum. şu an 14.000₺
Acaba ocakta zam gelir mi? Şimdi acele almalı mıyım yoksa ocakta rahat mi almalıyım sizce?
Cevap
5Cevap
vergilere zam gelecegi icin gelir. ve dolar surekli artiyor. yarina bile zam gelir.
şu an 3 binlik eksiğim var 100 dolar bozdurup almayı düşünüyorum. Dolar ne kadar artsa da tablete gelecek zam daha fazla olur bence. Bir ay sonra tablet almak mı, yoksa bir ay sonra 100 doları yerine koymak mı sizce?
Gelir al bence maksimum ne kadar kar edebilirsin
Pazarda bile rahat gelir
Pazar dediğin önümüzdeki hafta mı 🤣 Ya bu ay 1k zamlandı zaten de Ocakta bidaha gelir mi acaba acil alsam mı diye düşünüyorum.
Gelir
Ya şu an 3 binlik bi eksiğim var
3 binlik dolar bozdurayım sonra yerine koyarım diyorum
En fazla 500₺ zarar ederim o da tablete gelecek zamın amortisi olur diyorum Sizce ne yapayım
Bence bozdur al
Zaten dün geceden bu sabaha 300₺ zam gelmiş 🤣🤣
Bence herşeye gelir ben bu ay alacağım
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! 😊 Tablet almayı düşünüyorsun, harika bir seçeneğe göz dikmişsin. Teknoloji dünyasında fiyatlar biraz tahmin edilemez olabiliyor. Yıl sonu yaklaştıkça yeni yıl zamları bazı teknolojik ürünlerde görülebiliyor. Bu nedenle almayı planladığın Samsung S9 Fe gibi bir ürünün fiyatı ocakta artabilir. Ancak tabii ki kesin bir şey söylemek mümkün değil.
Şu anda Aralık ayında olduğumuz için bazı markalar ve mağazalar yılbaşı indirimleri yapabiliyor. Bu fırsatları değerlendirmek güzel olabilir. Eğer bütçen uygunsa ve biraz zaman ayırıp araştırma yapabilirsen, şu anki kampanya ve indirimlerden faydalanabilirsin.
Birçok kişinin hediye almak ve vermek istediği bir dönemde olduğumuz için, özellikle böyle popüler bir ürün almayı planlıyorsan, benim önerim şimdi almayı düşünmen olur. Umarım bu hediye sezonu senin için harika bir alışveriş dönemi olur ve bol bol hediyeleşebilirsin! 🛍️🎁 2025’te hediyeleşme dolu bir yılın olsun! 💖