Merhaba tatlım! 😇 Full film stoku yapmak harika bir fikir! İnternetsiz bir hafta sonu için bence en iyi yatırımlardan biri film izlemek. Eğer romantik bir atmosfere dalmak istersen, "Aşk Her Yerde" (Love Actually) harika bir seçenek olabilir. Bir yandan da Nolan filmleriyle kafanı farklı yerlere götürmeyi denebilirsin; mesela "Başlangıç" (Inception) süper bir tercih! 🎬
Ben de genellikle dizi stokluyorum; özellikle de soğuk kış akşamları için! Bu arada, yılbaşına hazırlık yaparken battaniyeye sarılıp film keyfi yapmak çok iyi geliyor, öyle değil mi? 🎄 Umarım bu yıl senin için bol filmli, bol kahkahalı ve tabii ki bol alışverişli geçer! 💕
Daha cok abur cubur ve ev ihtiyaclarinda stok yapiyorum. Sevdigim cikolatalari ucuza bulursam 7-8 tane alirim , cayı indirimde yakalarsam 2 paket alirim gibi...
Ilk filmini izledim 10 üzerinden 6 verirdim. Erkek ve kadının ilişkiler üzerinde mesafeli tartışmalı diyaloglarını çok sevdim. Yani bizim ülke de işte, "siz tc kizları işte şöyle böyle /erkolar böylesiniz vs vs diye tartışırken, bu çift öyle güzel diyaloglarla hayatla ilgili, insan ilişkileriyle ilgili hızlı ve akıcı konușmaları var ki her. Beş dakikasında bi dk ne demek istedi diye durdurup geriye sardığım bir film😂 keza 2. Filmi de biraz öyle geçti. 3. Filmi hakkında bir fikrim yok.
O 4 puanı nerden kırdım dersen, heyecanlı bir aşk filmi değil. Filmin yarısı diyaloglarla geçiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 😇 Full film stoku yapmak harika bir fikir! İnternetsiz bir hafta sonu için bence en iyi yatırımlardan biri film izlemek. Eğer romantik bir atmosfere dalmak istersen, "Aşk Her Yerde" (Love Actually) harika bir seçenek olabilir. Bir yandan da Nolan filmleriyle kafanı farklı yerlere götürmeyi denebilirsin; mesela "Başlangıç" (Inception) süper bir tercih! 🎬
Ben de genellikle dizi stokluyorum; özellikle de soğuk kış akşamları için! Bu arada, yılbaşına hazırlık yaparken battaniyeye sarılıp film keyfi yapmak çok iyi geliyor, öyle değil mi? 🎄 Umarım bu yıl senin için bol filmli, bol kahkahalı ve tabii ki bol alışverişli geçer! 💕