Erkek arkadaşımla 4 yıldır sevgiliyiz çok saçma bir sebepten dolayı ayrıldık. Ben ayrıldım sonra bana kokina çiçeği yollamış, çiçekte zarf vardı ama zarfta bir şey yazılı değildi sizce neden not kağıdını boş gönderdi.(Sorduğum zaman insan bazen yazacak bir şey bulamıyor dedi) Nedeennnnnn?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Barışmak için can atıyor ve hâlâ seni seviyor. Sen de bir adım at, o başka bir süprizle gelecek. Tabi seviyorsan karşılık verirsin
Ayrıldım ama beni bir kere aldattı ve çok büyük hatalar yaptı bana geçmişte hep affettim ilk defa ayrıldık, 4 gündür ayrıyız
O halde fırsat bu fırsat, yol ver gitsin
Benim biraz değerimi anlasın istiyorum geri barışacağım ama zamanı değil
Yılbaşından önce barış bari
Tabi ki de
Hatta bir bilet al, beraber çekilişi izleyin
Bu arada biz barıştık ve bana başka bir sürprizle de geldi çok mutlu oldum
İlk dediğim oldu yani, nedir?
Zaten çiçek yollamıştı sonra evime kocaman ayıcık yollamış notta da bir ayılık ettim yazmış sonra barıştık
kokina çiçeği genelde yeni yıla girerken alınır. özel birine bir anlam yüklemelik bişii değil.. bika anlamsal değeri olan bi çiçeği yollayıp not yazmasa iyi bir jest olurdu, anlamını sen çıkar diye ama.. kokina🤔bilemedim
Kafasına göre enstantene yapmış
Ergence bi hareket
“Kaderimizi siz yazarsınız, siz silersiniz, siz belirlersiniz.” demek istemiş olabilir mi? Kalem ve silgi de var mıydı
Belki bu aralar kurtlar vadisine tekrar başlamıştır
bulamamış yazacak bir şey
Suclu luk dan yazicak bisey bulamamis 😃
En yakın arkadaşı da bunu söyledi beni gerçekten yerin dibine soktu ağzından çıkan kelime tartışma sırasında
Kendi dusen aglamazmis seni kaybettigine yansin dursun akilsiz in onde gideni bence
Bu arada yerinde olsam barismazdim barisirsan da emin ol sen kaybedersin
Kaybetmem diye düşünüyorum çünkü nişanlanacağız
Bence bu kadar emin olma aldatan ve simdiye kadar buyuk hatalar yapan yine yapicak benden soylemesi nisanlaninca yapmiycak aldatmiycak diye bisey yok yine de Sen bilirsin
Beni korkutmayyınnn
Korkutmak degil gercek bu maalesef cok seyler soylerimde isde bunla alakali burada olmuyo maalesef
?
Öyle olacağını sanmıyorum bu kötü olayların üzerinden 2 sene geçti
Ne diyeyim umarim dedigin gibi olur yanj