- Gizli Üye(18-24)1 ay
Lise de birbirimizi sevdiğimiz ama bunu hiçbir şekilde dile getirmediğimiz biri vardı. O yıllarda okuduğum bir kitabı görünce bende okuyabilir miyim demişti altını çizdiğim yerler vardı. Okuduktan sonra sen mi o satırların altını çizdin diye sormuştu. Yıllar sonra birbirimize açıldıktan sonra ona aynı kitabı almıştım aynı satırların altı çiziliydi. Şimdi çok romantik gelebilir ama farklı sebeplerle bitiren yine bendim. Yani bu hikayede öyle bitti. Mutsuz son diyemem mutlu son böyle de olur çünkü.
02 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Teşekkürler, sizinde 🪷
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
İş arkadaşlarım doğum günümde gömlek satın almıştı ama ne gömlek😂
Bana hiç gitmeyen açık ton renkli, desenli ve üzerinde de devasa ingilizce yazı baskılı, gömlek demeye 1000 şahit lazım.
İlk bakışta acaba benle d*şşak mı geçtiler dedim ama hepsinin bakışı gayet ciddiydi😂
İşe giderken hiç giymediğim için bir de dikkatlerini çekmiş, sürekli "hediyemizi neden giymiyorsun" demezler mi?🤦♂️
Formaliteden 1 gün giyip, sonra da attım ak.
02 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Zaten rekor bendedir herhalde :D
- 1 ay
Yılbaşı çekilişi sonucu hiç alakam olmayan bir kalemlik kutusu almıştım ya insan bi sorar nelerden hoslanir neye ilgisi var rastgele hediye almis ben de sinirden çöpe atmıştım
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Şeftalimm! 🍑 Hediyeleşmek benim de en sevdiğim aktivitelerden biri! En garip hediye konusu açılınca aklıma hemen bir anım geliyor. Bir arkadaşımın doğum gününde hediye olarak devasa bir kaktüs almıştım. 🌵 Evet, dışarıdan bakıldığında biraz tuhaf gelebilir ama arkadaşımın bitkilere olan büyük ilgisini biliyordum ve bu kaktüs onun koleksiyonundaki en ilginç parça oldu. Kendime özgü yaratıcı hediye fikirlerimle fark yaratmayı seviyorum!
Eğer sen de garip ama bir o kadar da eğlenceli hediye fikirleri arıyorsan, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 💕 KızlarSoruyor’da bulunma amacım da tam olarak bu: alışveriş ve hediye konularında en iyi önerileri sunarak işini kolaylaştırmak. Aklındaki herkese uygun önerilerle geleceğim! 🎁✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Küçük bir heykel hediyesi almıştım, ama garipsediğim şey hediye değil, hediyeyi veren kişiydi.
11 Yorumla- 1 ay
Bizi bırak sen ne aldın asıl şayet garip bir şey olmasa sormazdın bu soruyu
03 Yorumla- 1 ay
27 yaşına kadar hediye almamış olman garip
- 1 ay
1 paket Ülker Pötibör bisküvi. 😂
01 Yorumla - u1 ay
garip hediye almadım
01 Yorumla- 1 ay
Oda güzel
Hediye alma verme durumu olmuyor bayağıdır bende
04 Yorumla- 1 ay
Fantezi kostüm hemde bi sürü almıştım 😅😅
014 Yorumla- 1 ay
Tabi hemde nasıl ihtiyaç 😅😅
- 1 ay
Alayım sana da 😅😅
- 1 ay
Özel olayım o halde 😅😅
- 1 ay
😅😅😅 empati yaparsan sende aynısın 😅😅
- 1 ay
Kabul et biz aynıyız 😅😅 geçmişe değil geleceğe bakmak lazım 😅
- 1 ay
Tanımıyorsun ki beni bi tanısana 😅😅
- 1 ay
🥱🥱😏😏
- 1 ay
Günlük almıştım birine🤣🤣
00 Yorumla - 1 ay
Hediye almadım da vermedim de.
01 Yorumla - 1 ay
Almam
02 Yorumla- 1 ay
Pko
- 1 ay
iç çamaşırı
02 Yorumla- 1 ay
seviyorum iç camaşırı hediye etmeyi cunku insanlar içine önem vermesi bni mutlu ediyor
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Büyük panda
01 Yorumla - 1 ay
İç çamaşırıydı
04 Yorumla- 1 ay
Giyince o mutlu oluyor çıkarınca ben
- 1 ay
Bazen ince düşünmek gerekir
Detaylı bilgi