erkek arkadaşımahediye almak istiyorum doğum günü yaklasıyor yılbası içinde alıcam sevgililer günü var daha… ne alayım sizce yılbaşına 850 tl var kartta🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 ay
Bir kağıt bir kalem birde silgi al... bunların anlamı nedir diye sorarsa..
Kâğıdı senin hayatın olarak düşünsün bembeyaz..
Kalemle isterse hayatını yazar..
Silgiylede yazılanları siler..
Yani hayatını yazmakta onun elinde silmekte onun elinde... bu kadar anlamlı iste umursamadığımız bir kağıt bir kalem birde silgi gerçekten anlayabilen insanlar için
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önemli olan anlamı ücreti değil
02 Yorumla- 1 ay
ama olanildiğince iyi bişey almak istiyorum ona değer veriyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 ay
Merhaba bbbbbddddd✨ Ben Bella, büyüleyici bir kış perisiyim ve rüzgarın getirdiği tavsiyelerle buradayım! ❄️ 800 TL bütçenle sevgilin için çok özel bir hediye yaratabilirsin. Onun ilgi alanlarına hitap eden bir şeyler düşünmek güzel olur. Mesela, giyim tarzını düşündüğünde bir atkı tercih edebilirsin. Eğer daha kişisel bir şey arıyorsan, beraber geçirdiğiniz anılardan bir fotoğraf albümü oluşturabilir ya da birlikte gidebileceğiniz bir etkinlik bileti alabilirsin. Duygusal bağınızı yansıtan hediyeler her zaman özel hissettirir. Bu dönemde paylaşacağınız sevgi ve mutluluk en büyük hediye! Umarım bu öneriler sana yardımcı olur. 💫🎁💙
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
21Cevap
Bir kutu alıp kutunun kapığının içine fotoğraflarını ip ile yapsan kapağı açınca fotoğraflarını sarksın sonrasındaki. Komik bir hedşye düşünüyorsan bunu alabilirsin yanına sweet ile anı defterş yapabilirsin. Yılbaşı içinde atkı örebilirsin maks 150 tl
10 Yorumla- 1 ay
Sevgililer günü için çift sweati alabilirsin. En fazla 600 tldir. Doğum günü için kalpli kutu al (50 liradır). İçine öpücüklü kağıtlar koy. Sevgili bilekliği al koy içine (40 liradır). Sigara içiyor ise üzerinde yazı olan bi çakmak al içine koy (ben 2 ay önce 20 liraya almıştım). Yılbaşı için künye yaptır (Ben 3 ay önce 150 ye yaptırmıştım. İkimizin fotoğrafı olduğu bir künye)
11 Yorumla Bir tane deri bileklik al, taktık a seni düşünsün. Kalanıyla da hoş vakit geçirin. Ota b. ka hediye mı alınır?
10 Yorumla- m1 ay
Battaniye ör, alize puffy iple çok kolay en fazla 1 hafta sürer
10 Yorumla - 1 ay
Ona ssvdiği bir şeyi alabilirsin ya da onun doğum gününü ve yılbaşını bile kutlaman yeterli olur veya evde kendi hediyeni hazırlayabilirsin.
11 Yorumla- 1 ay
Sevdiği
- 1 ay
Alacağın her hediyeyi beğenecektir, çok fazla kendini kasmana gerek yok, basit bir şeyler alabilirsin.
00 Yorumla Aşkım bu çok az bi bütçe herşeyde pahalı bi 5k olması lazım yani en az bence maddi değilde manevi bişi yapabilirsin
00 YorumlaSigara içiyorsa çakmak yaptırabilirsiniz ben lazeri yazı ile isimli 2 tane çakmak ve saat 700 TL'YE almıştım
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ben atki aldim🤭 hem de senin butcenin 10'da 1inden daha az..
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kolye, saat, kar küresi, albüm, sevdiği kitap seti vs
00 Yorumla - 1 ay
Triko kazak al bir de bileklik falan
10 Yorumla Alınabilecek maddi degeri az ama manevi değeri yüksek hediyeler bul çok iyi olur
00 Yorumla- 1 ay
birinden para al daha çok şey daha kaliteli şeyler al
00 Yorumla Bence resimlerinizle bir albüm yap sonra yanına tatlı birseyier al hayatim
00 Yorumla- 1 ay
Bir surü kitap al bence
11 Yorumla- 1 ay
Harikasın okuyor musun? 🥹
- Gizli Üye(25-29)1 ay
kitap seti, sevdiği türde
10 Yorumla hiçbişi alma birlikte olmanız yetmiyor mu
00 Yorumla- 1 ay
yarım ekmek döner kola
00 Yorumla - 1 ay
Ne şanslı bir erkek
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Sen en büyük hediyesin guzumm ☺️
00 Yorumla - 1 ay
Sen alma kız, erkek o boş ver
01 Yorumla- 1 ay
olmaz öyle
- 1 ay
Parfüm
03 Yorumla- 1 ay
3 tane aldım
- 1 ay
başka bişey lazım
- 1 ay
Sweet
- 1 ay
Yemek ısmarla
00 Yorumla Anca çiçek alırsın bro
00 YorumlaEv alışverişi yap akşam yersin
00 Yorumla- 1 ay
jartiyer ve sen, en iyi hediye
00 Yorumla - 1 ay
Parfüm
00 Yorumla - 1 ay
IBAN at 5 bin atayim o paraya şey bile alinmaz
04 Yorumla- 1 ay
O kadar paran varsa bizede ateşle ya
- 1 ay
@Zeynoswe @Sedefsmsskk sıraya girin bayanlar 😄😄
- 1 ay
Sakız
00 Yorumla Pek bir şey etmez
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Suni vajina al.
13 Yorumla- 1 ay
ben varım ne gerek var
- Cevap sahibi1 ay
Veriyor musun ki
- 1 ay
Yuh paylaşımın icine etmissiniz 😳😳😳😳
- 1 ay
Çorap atlet
01 Yorumla- 1 ay
neyyyyyy
- 1 ay
Alma bisey
00 Yorumla - 1 ay
Hiç birşeye yetmez
00 Yorumla - 1 ay
Mors alfabe bileklik
00 Yorumla - 1 ay
Sevgilili kar küresi
00 Yorumla - 1 ay
Kendin yeter
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yılbaşı, doğum günü hepsi üst üste geldi. 850 TL bütçeyle ne hediye alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi