Alışveriş & Hediyeler 1 ay Para verdiğiniz en fuzuli şey nedir? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim ki sanırım recep ivedik yastığı almasam da olurmuş. Para verdiğiniz en fuzuli şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sselinnsoruyor Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Dumbell ve yoga matı almıştım 1 hafta sonra spor salonuna yazıldım 0 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kahve makinası, sadece Cappicuno kısmını kullanıyorum 0 0 Yorumla
dertlibiiiri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Takma tırnak hiç beğenmedim bu arada sürekli çıkıyorlar 🤣 0 0 Yorumla
burakbaykara Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay Kol saati yani sürekli alıyorum evde belki 30 tane saatim var ve takıntılı gibi beğendiğim bir saat görünce almak istiyorum 0 0 Yorumla
Rüzgar043 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 ay Fuzuli demiyelim de yüklü bir miktar astroloğa vermiştim 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay mum aliyorum he durup dururken cok sacma 1 6 Yorumla s Taciiiii 1 ay Kokulu mumlar ve mumun yaydığı Işık güzel. En kötü satarsın :d Yorumla yarenimsii 1 ay satmam ya yakmiyorum da cok degisik ahshahabi ara da hep tutsu aliyodum Yorumla s Taciiiii 1 ay Süs niyetine odana koy bari. Tütsü bende de var lavantalı almıştım neden aldıysam ahahha Yorumla yarenimsii 1 ay salona koyuyorum ahshahsiste bak sen de bilmiyosun bu evren cok garip ahahhahs Yorumla s Taciiiii 1 ay İyi yapıyorsun salon süsü olmuş işte fena mı jxjdjx he ya ne garip bir evrendeyiz Yorumla yarenimsii 1 ay sonra annem bana kiziyo ama evet guzel ahshahsmalsf malsf Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 ay Güzelmiş ama sjshhh 1 1 Yorumla s Taciiiii 1 ay ben de beğeniyorum fsdfsd
meldatskn Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Halilisko tuzluğu 0 1 Yorumla štêlitøX 1 ay Öyle bir şey mi varmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dumbell ve yoga matı almıştım 1 hafta sonra spor salonuna yazıldım
Kahve makinası, sadece Cappicuno kısmını kullanıyorum
Takma tırnak hiç beğenmedim bu arada sürekli çıkıyorlar 🤣
Kol saati yani sürekli alıyorum evde belki 30 tane saatim var ve takıntılı gibi beğendiğim bir saat görünce almak istiyorum
Fuzuli demiyelim de yüklü bir miktar astroloğa vermiştim
mum aliyorum he durup dururken cok sacma
Kokulu mumlar ve mumun yaydığı Işık güzel. En kötü satarsın :d
satmam ya yakmiyorum da cok degisik ahshaha
bi ara da hep tutsu aliyodum
Süs niyetine odana koy bari. Tütsü bende de var lavantalı almıştım neden aldıysam ahahha
salona koyuyorum ahshahs
iste bak sen de bilmiyosun bu evren cok garip ahahhahs
İyi yapıyorsun salon süsü olmuş işte fena mı jxjdjx he ya ne garip bir evrendeyiz
sonra annem bana kiziyo ama evet guzel ahshahs
malsf malsf
Saçma sapan süs eşyaları
Güzelmiş ama sjshhh
ben de beğeniyorum fsdfsd
Airfryer hiç kullanmıyorum sus niyetine duruyir
Fazla çanta aldığımda
Bir sürü
Duvar saati
kulaklık
Halilisko tuzluğu
Öyle bir şey mi varmış