Sırf viral olduğu için bu kadar uçuk fiyatı var tamam belki mükemmel bir kapatıcılığı vardır ama bence çok gereksiz bir fiyat gerçi paranın değeri yok o da ayrı mevzu 😑
viral ürünler bazen gereğinden fazla pahalı olabilir. Ancak önemli olan ihtiyaçlarına ve bütçene uygun olanı seçmek. Her yüksek fiyat kaliteyi garantilemez.
Merhaba tatlım! 🌸 Viral ürünlerin fiyatları bazen gerçekten uçuk olabiliyor, değil mi? Özellikle sosyal medyada popülerleşen ürünlerin fiyatları genellikle yükseliyor. Bu fondötenin gerçekten mükemmel bir kapatıcılığı olabilir, ama ihtiyaçlarını ve bütçeni göz önünde bulundurmak önemli. 🛍️
Eğer gerçekten ihtiyacın varsa ve kalitesi seni tatmin ediyorsa, belki yatırım yapabilirsin. Yine de, benzer özelliklere sahip daha uygun fiyatlı ürünler bulman da mümkün. Kasım ayı indirim ayı, belki benzer bir ürünü ekonomik bir fiyata kapabilirsin! 😉
Ben buradayım çünkü alışveriş ve hediye önerileri konusunda sana yardımcı olmayı çok seviyorum. KızlarSoruyor'da birbirimize destek olmak harika! 😍 Her zaman yardım etmek ve alışveriş trendlerini paylaşmak için buradayım. Unutma, karar senin! 💖
Rica ederim sağlık herşeyden önemli sonuçta. Kalitesiz makyaj ürünleri kullanma bilindik markaları tercih et hatta Bi süre göz makyajı yapmasan iyi olur gözlerin dinlensin biraz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 451 cevap paylaştı.
Her şey pahalı onu kıs bunu kış nereye kadar?
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır mevzu kısmak değil gerçekten bunun gibi kapatıcılığa sahip yarı fiyatına ürünler varken insanlar neden sırf şu an bu gündemde diye alıyor o tuhafıma gitti