Alışveriş & Hediyeler Sahip olduğunuz en farklı eşya/aksesuar nedir? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu nerenin arz-talebi?Yaptığım en harika desenlerden biri bu galiba.(Bayıldım😍) Sahip olduğunuz en farklı eşya/aksesuar nedir? Cevapla Nedir Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı. Oyy eline sağlık befo renk seçimi baskısı modeli herşeyi tatlı olmuş... Siyah turuncu ve üzerinde black yazsa neredeyse ben bile kullanacam ahaha 0 3 Yorumla befoderler 1 yıl Bulursam yaparım sana 🤪 Yorumla psychoparadıse 1 yıl Senin düşünmen yeter yaa Yorumla befoderler 1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bi tane bundanım olmalı ajajsjsjsjs farklı bir eşyam yok galiba düşündüm de :)) 0 4 Yorumla befoderler 1 yıl Ayyy keşke sayıp sana ayırsaydımm Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Yaaa ne tatlısın 😍😍 bulurum bence satan bi yer 🌺 Yorumla befoderler 1 yıl Ben yine de sayacağım 🥹 içimde kalırr tam senlikk Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl 🩷😍 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Doğum günü tacım birthday girl ve princess yazan var djdjfjkakskdkskdkfkfk 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tüylü açık gri bir çantam var küçük farklı ve güzel. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Genellikle farklı aksesuarları ve eşyaları severim, denk geldikçe ilgimi çeker. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyim son derece basit 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Funko Pop biriktiriyorum 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Napiyon onları 0 7 Yorumla befoderler 1 yıl Tamamen aşamalarıyla ben yapıyorum. Son dikişle de artık teslim ediyorum satışa çıkıyor. Yorumla blnmyorkim 1 yıl Vayy çok güzelmiş ya eline sağlık Yorumla blnmyorkim 1 yıl Ben alıyorsun sandım Yorumla befoderler 1 yıl Teşekkür ederim:) hayır o fotodakiler tamamen yaptıklarım ^^ Yorumla blnmyorkim 1 yıl Tanesi ne kadar peki Yorumla befoderler 1 yıl İnternet satışı bana ait değil. Satıl fiyatı 250 civarı Yorumla blnmyorkim 1 yıl Anladım hayırlı işler😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oyy eline sağlık befo renk seçimi baskısı modeli herşeyi tatlı olmuş... Siyah turuncu ve üzerinde black yazsa neredeyse ben bile kullanacam ahaha
Bulursam yaparım sana 🤪
Senin düşünmen yeter yaa
🤭🤭
Bi tane bundanım olmalı ajajsjsjsjs farklı bir eşyam yok galiba düşündüm de :))
Ayyy keşke sayıp sana ayırsaydımm
Yaaa ne tatlısın 😍😍 bulurum bence satan bi yer 🌺
Ben yine de sayacağım 🥹 içimde kalırr tam senlikk
🩷😍
Doğum günü tacım birthday girl ve princess yazan var djdjfjkakskdkskdkfkfk
Tüylü açık gri bir çantam var küçük farklı ve güzel.
Genellikle farklı aksesuarları ve eşyaları severim, denk geldikçe ilgimi çeker.
Her şeyim son derece basit
Keskin nisanci tufegi 😂
Üzerimdeki pijama tulum:))
Düşündüm de öyle bir eşyam yokmuş
Funko Pop biriktiriyorum
Napiyon onları
Tamamen aşamalarıyla ben yapıyorum. Son dikişle de artık teslim ediyorum satışa çıkıyor.
Vayy çok güzelmiş ya eline sağlık
Ben alıyorsun sandım
Teşekkür ederim:) hayır o fotodakiler tamamen yaptıklarım ^^
Tanesi ne kadar peki
İnternet satışı bana ait değil. Satıl fiyatı 250 civarı
Anladım hayırlı işler😊
Öyle bir eşyam yok
Bilmem
Misket 🤣🤣