Bu site güvenilir mi ve bu fiyatlar gerçek mi? Umarım bu parfümler sahte falan değildir
https://www.parfumimzasi.com/urun-kategori/kadin-parfumleri/page/2
Bu site güvenilir mi ve bu fiyatlar gerçek mi? Umarım bu parfümler sahte falan değildir
https://www.parfumimzasi.com/urun-kategori/kadin-parfumleri/page/2
sahte tabiki, bu fiyata olur mu sence bunlar? olması gereken fiyatlar bu demişsin de öyle değil. Sonra şikayet sitelerinde aldım içi su gibi diye ağlarsın paranı da vermezler engelleyip geçerler seni
Cevap
4Cevap
güvenilir
askim sahte kesinlikle euphoria 500 tl 2 al 1 ode var bir de 250ye geliyor, sephorada 4bin lira ayni parfum...
Aslında olması gereken fiyatlar bunlar arada 100 200 lira fark olabilir bir kaç parfümün yurt dışı fiyatlarına baktım bizimkilerin biçtiği fiyatlardan daha uygun görünüyor
Hepsi değil birkaç tanesine baktım mesela Victora's Secret'in body mistleri burada 2.000 3.000 tl civarı yurt dışı sitesinden baktım 15 ya da 20 dolar falan türk parasıyla 300 700 civarı bir şeyler yapıyor
Euro değil dolar bazında baktım euro daha pahalıdır
Al al hem orjinal hem de güvenilir 😀 ytd 😀
hoş geldin aşko kuşko
Marka parfüm
Nette görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?