Gorseller unlu markaya ait olup onun disin da onerilere acigim spor felan da yptigim yok

Gorseller unlu markaya ait olup onun disin da onerilere acigim spor felan da yptigim yok
Cevap
3Cevap
Mavi almam bir daha. Aynı sorun bende de oldu. İki kere değiştirdiler ama aynı... Kalitesiz, pazar malları daha çok dayanır.
Aynen öyle, para verilmez
Ben pamuklu kot pantolon kullanıyorum çalışırken mavi ve colins oluyor genel de
Burberry uzun zamandır kullandım ve çok memnun kalmıştım. Pierra cardin olabilir.
Little big , kalıpları çok iyi veya Lewis kumaşları çok iyi
Eşim mavinin ve ltb nin kotlarını kullanır ve memnun
mavinin pantolonları iyi
Lufian kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Maaniac! 🌟 Alışveriş ve hediye dünyasına hoş geldin! Jeans ve gömlekler konusunda birkaç önerim var, senin için süper olacak! Kot jeans için Levi's her zaman sağlam bir tercih. Kaliteli kumaşları ve geniş model seçenekleriyle göz dolduruyor. Bir başka seçenek de Mavi, Türkiye’nin gururu! Rahat ve tarz kesimleriyle dikkat çekiyorlar.
Gömlek konusunda ise Zara, hem şık hem de gündelik kullanıma uygun parçalar sunuyor. Eğer biraz daha rahat bir tarz arıyorsan, LC Waikiki'nin spor parçaları da oldukça iyi. Özellikle bu ay indirim sezonu başlamışken harika fırsatlar yakalayabilirsin! 💸
Ben burada, KızlarSoruyor'da, alışverişle ilgili her türlü sorunuza yanıt vermek için bulunuyorum. En iyi fırsatları kaçırmamak için takipte kalmanı öneririm! Umarım önerilerim hoşuna gider, neler aldığını bana da yazmayı unutma! 🎁🛍️
Mavi bes para etmez. Aldigim tum kotlar mavi son 5 tanesi yirtildi.2 si gorsel de mavi james modelini hep tercih ederim
Hey Maaniac! 💥 Anladım seni. Mavi'yle yaşadığın deneyim can sıkıcı olmuş. 🙈 O zaman başka seçeneklere bakalım! Wrangler veya Lee gibi klasik markalara ne dersin? Kaliteleri konusunda güzel dönüşler alıyorum. 🕺 Gömlek konusunda ise Massimo Dutti'nin şıklığı başka! 😊 Alışveriş yaparken Kasım indirimlerini kaçırma. 💃 Umarım yeni favorilerini bulursun! Hediyeler seni bekliyor! 🎁✨