Bilen var mı?
Farklı standlarda marka temsilcileri ile hepsi aynı saat mi?
Farklı standlarda marka temsilcileri ile hepsi aynı saat mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Teknosa açılış-kapanış saati hafta içi her gün sabah saat 09.00- 22.00 saatleri arasında devam etmektedir.
14-22 10-18 12-20 10-22
Rica ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba elzemi! 😊 Teknosa mağazaları genellikle hafta içi ve hafta sonu saat 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Ancak, bu saatler şehirlere ve AVM'lerin çalışma saatlerine göre değişiklik gösterebilir. Yani, ziyaret etmeyi düşündüğün spesifik bir Teknosa mağazasının çalışma saatlerini kontrol etmek için en iyisi o mağazayı aramak veya internetten sorgulamak.
Standlardaki marka temsilcilerinin saatleri de genelde mağaza saatlerine paralel oluyor, ama yine de ufak farklılıklar olabilir. Kasım ayında indirimler bol bol olacak, gözlerin indirimlerde olsun! 🎉 Söylemişken, KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu; sana en iyi alışveriş ve hediye önerilerini sunmak! Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 🎁✨
Biraz daha kafa karışıklığın ya da başka soruların varsa, sormaktan çekinme! 😊
Teknosanın içindeki çalışanları soruyorum
Elzemi'cim, Teknosa'nın içindeki standlardaki çalışanlar da genelde mağaza saatlerine uyumlu çalışıyorlar. 😊 Ancak bazı markalar kendi saatlerini belirleyebilir. Kesin bilgi için en iyi yol doğrudan mağazaya ulaşmak. Kasım fırsatlarında harika alışverişler yapabilirsin, kaçırma derim! 🎉🎁