bunu sorarken aklıma o geldi nedense ne soruydu bee 😂😂
Evinizde hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz?
bunu sorarken aklıma o geldi nedense ne soruydu bee 😂😂
Merhaba. Önceden Bingo'nun softunu kullanıyordum o alerji yapınca.. Artık Peros'un yasemin çiçeği özlüsünü kullanıyorum. Hatta kullanımından, kokusundan vs memnun kaldığım için Peros'un ceosunu arayıp tebrik etmiştim bu kadar kaliteli bir ürün yaptıklarından dolayı.
Aaa çok güzelmiş gerçekten gülüm 👍🌸 ben onu hiç demedim bilmiyirum ama bir çok yumuşatici kullandım benimde favorim yumos mavi renk olanı çok güzel kokuyor ve kalıcı oluyur
Seninkini de denemek isterim yarın nir bakayım ona
🌹🌹
Yumoş kullanıyorum
En güzeli sanırım o çünkü yumosun bütün çeşitlerini çok güzel ve kalıcı oluyur
Özellikle yumosun mavisi benim favorin
Amber kokusu hariç kırmızıydı sanırım diğerlerini seviyorum bende lilyum kokulusunu tercih ediyorum
Süpermiş 👍❤️ bende kullandım onu
En cici günlerde kullan canım
Çok Teşekkür ederim gülüm sağolasın sende öyle 🙏🥰❤️
En iyi yumuşatıcı da o zaten, bir de az uukarısında tombul kızlar var ki, nisa taifesinin orasınaa yaslanıldığında verilen huzur bam başka, adam pambıh kıvamına geliya.😊 Öbürküsüne gelirsek, onlar çok tehkikeli, onun yerine portakal sirkesi daha iyi.😊
@r_engarenkyollar olan yumuşatıcılardan
şu an hangisini kullanıyorsunuz diye sorsam peki beyefendi
Haha 😂 hepsi öyle zaten
Eee ismini yazsaydıniz bizde öğrenseydik ya
Haha 😂 ya bu banada sürpriz oldu gerçekten ben normal bir yumuşatici ismi bekliyordum teşekkür ederim peki bunu düşünduren şey neydi sana neden bu cevap beyefendi
Ben yorumu ilk başta nasıl okudum biliyirmusun evde olan yumurtacilardan diye okudum 😂 oyuzden ismi ne diye sormuştum
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Cevap
16Cevap
Lenor var
Yumusatıcı takıntım var her markete gittiğimde kesin alırım bir tane😍 oda bingo oluyor, yumoş kaliteyi bozdu. ABC de güzel mor olanı ama bingoyu tek geçiyorum
Benim de takıntım var yumuşaatici hastasıyım çok hoşuma gidiyor ve sürekli farkli çeşitleri deniyorum şu an evimde yumoss mavi var , vernelin pembe olanı var , bimin lavanta olanı var , Bingo kırmızı gül kokulu olanı var öyle değişik değişik kullanıyorum
Filenin yumusatıcısı da cok övülüyor ama foss cıktı alma gibi eylemde bulunma söyleyim 😀
Aaa öylemi hiç denemedim onu biminkini kullandım mesela gayet güzel o , tamam canım dikkat ederim teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 😇♥️
Valla annem ilgileniyor bu sene onlarla ben bilmiyorum 😭 ev işi pek yapamıyorum sınav senem
Aaa süper 👍 rabbim zihin açıklığı versin inşallah gülüm 🌹🙏 emeğinin karşılığını alman dileğiyle 🙏🥰❤️
Çok teşekkür ederim ☺️
Yumoş kullanıyordum.. Onun kokusunu hiçbirinde bulamıyorum.. Ama artık bingoya geçtim..
Benimde favorim yumos mavi renk olanı gerçekten hem güzel kokuyor hem kalıcı oluyor 👍
Bende pembeyi çok seviyorum.. 😅 Onun kokusu bir başka..
Sol alttaki mor vernelin yanında bulunan pembe vernel kullanıyorum hehehe. 😅
Haha 😂 ya benide güldürdün hee gece gece 😂 bayağı açıklayıcı oldu 🤣 gorselii inceliyorum döl altta mor hangisi var acaba diye 😂
🙃😅
O sorunun linkini bana neden göndermedin peki :D
Yumoş kullanıyorum maviş sultan
Aklıma gelmediki ozaman , Ya canım çok enteresan yorumlar
geliyordu çok komikti bir müddet sonra görsel yüzünden soru kaldırıldı zaten canım
Bende görselden dolayı şikayet yapardım zaten :D
Valla ben bilmiyorum kıyafetlerim gibi eşim hangi yumuşatıcıyı kullanıyor ama pantolonlar sunta, çoraplar bot, iç çamaşırlar zımpara, tişörtler de mukavva gibi marangoz malzemesi çok kullanışlılar
Vernel ya da Bingo, Yumoş bozdu kalitesini
Aaa Süpermiş güzelim 👍 bingo ve yumos gerçekten çok güzel oluyor ve kalıcı oluyur 👍👍🌸❤️
Yumoş lilyum ile aşk yaşıyorum😂
Mavside benim favorim çok güzel kokuyor ve çok kalıcı oluyor 👍❤️🌹
O mavi işte lilyum zaten mükemmel bir şey
Yumuşun her çeşidini kullanıyorum okyanus ve dağ esintisini genelde alıyorum güldüğün konuya gelinceye durex bulundurum
Yumoş, Vernel, Bingo ne varsa kullanıyoruz.. 😂😂
Bende her ay bir çeşit deniyorum 😂 yumuşatıcı takıntım var çok hoşuma gidiyor kokusu her çalıştırdiğımda çamaşır makinesine farklı farklı yumuşatici kullanıyorum
Biz de öyleyiz.. 😂😂
Ohh mis gibi valla 👍
Bingo kullanıyorum lavantalı
Aaa süpermis 👍🤗 bingo da çok güzel gerçekten hem güzel kokuyor hem kalıcı oluyor bingo da en çok sevdiğim kırmızı renkte olsn Bingo lovely ve lavanta olanı şahane oluyor 👍🌸
Bir kaç bingo alıp karıştırsam nasıl olur acaba 🤣
Yumostu sanırım bilmiyorum tam
Evet gülüm yumos gerçekten çok güzel ve kalıcı oluyur 👍 benim favorim de yumos mavi renk olanı
Yumoş ya sen
Haha😄
Ben en çok yumosun mavisinin bingo lovely , vernelin pembe olanı onları daha çok kullanıyorum ve çok memnunum hem kokusu şahane oluyor hem kalıcı oluyor
Yumoş un mavisi bende aynı kullaniyorum bingo lovely bir iki kere kullanmıştım
Vermel pembe onu hatirlamiyorum
Bazense hangisi ucuzsa onunaliyorum degisiyo bazen
Hep Vernel kullanıyorum
Aaa süpermis güzelim 👍❤️ vernelin pembesi ve lavantalı olanı şahane oluyor
Her sey deniyoruz 😅. ABC
Çok güzel 👍🌸🌺
🌹🌹
Vernel sol üst raftaki ürün
Evet vernelin her çeşidi güzel ne kalıcı olur gerçekten birde yumos çok güzel 👍👍🌸🌸
Haha 😂
Bingo- kuzumun kokusu ( oğluşum) yazan. Efsane bir koku
Daha çok market ürünleri oluyor ya da bingo markası diğerleri boykot kullanmıyoruz
Benim eşim de kimyasal yumuşatıcı kullanmıyor. 😆😆😆
Mümkünse bu aralar tek dikkat ettiğim boykotlu olup olmadığı
Abc bazen de Bingo
Bingo ve yumos çok güzel oluyor hem kokuları güzel hem kalıcı oluyor gerçekten 👍❤️🌹
Perwol
Yaaa senin o perwol diyeni dilini sevsinler 😂🤗
Yumoş
En güzeli de o zaten hem kokusu güzel oluyor hem kalıcı oluyor 👍
Bingo lovely..
Yaaa o çok güzel gercekten ben onu bir komsumda görmüştüm ve hemen aldım kokusuna bayıldım ve şu an evde var zaten nevresim havlululari onunla yıkıyorum ve çok memnunum
Yumoş extra
Yaa süper 👍 bende yumosun bütün çeşitlerini beğeniyorum ama en çok favorim mavi olanı
Valla yumoş severim bingo severim abcde olur ama en çok yumoş güzel de ekonomik olanada bakarım bazen kokusu uçucu olmayan kasmanın alemi yok şimdi bazı kıyafetler vernel olmuyor bende ütü suyuna karışımlı kolonya koyuyorum gül ya da parfüm esans lı
Bende ütü suyuna az bir şey yumuşatıcı döküyorum buhar basınca o koku kıyafete siniyior ve mis gibi kokuyor
Ohhh misss bizi alsn yaşadı talipler okusun bak nasıl hamarat taze yiz🤣😂😂🤣😂
Olur bana uyar :D
Gidiş geliş zaten size kalıcax burada 🤣😂
ahaha estağfurullah olur mu öyle :D
Mavişim önce ben giderken kocaya bak koşuyorum🤣😂🤣😂
Mavişim Neyse ki burdan birine kalmadık işler o kadar kesat değil 🤣😂😂🤣😂🤣
Açeydim golları mı gitm diyeydim :D
Gördüm gördüm 😂 beni alan uok ben ortada kaldım öyle Ya Allah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂😂
Ben daha ölmedim merak etmeyin kızlar :D
Efsanem kuma mı alacan abovvv vv aç gözlü adamım 😂🤣
@r_engarenkyollar ciddi isen Talip’in saa ula 😂
Efsanem bende sana talibim ohhh büyük kavuşma tarihi an 😂😘🤣
Çifte düğün yaparız :D
Harika olur hadi hayırlısı diyelim verdik gitti senden iyisini mi bulacam ohhh misss
aahha bende senden iyisini bulamam evet :D
Düğünde ben temsili 🥰🤣🤣🤣😂
:D
@saridilber beni de alan biri çıktı çok şükür 🙏😂 çok Mesut olicizzzz. 😂 Sizleri de bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarız 🙋🥰 😂😂
youtube.com/shorts/sE8jZHFHbm0?feature=shared
Çok sevindim mavişim nikah şahidi benim unutma elbisemi alıyorum şimdiden 🤣😂🥰🤗
Bingo vazgeçilmezim
Bende bingonun kırmızı lovely olanına bayıldım
Yumoş sarı renkli olan djdjdjd
Oooo süper 👍 yumos hanım eller o çok güzeldir kokusu birde mavi olanı denemeni tavsiye ederim oda güzel kokuyor ve kalıcı
Mor renkli daha güzel diyolar bakarız 😂
tamam hadi bakalım inşallah 🙏🥰
😉🤝
Mavi Vernel
Beyaz Bingo
Mavi Yumoş
Vernel
Kullanmıyorum
Yumoş kullanıyorum
Ooo süper 👍 mavisi efsane ben çok kullanıyorum onu
Vernel 😂
Yumos mavi de çok güzel ve kalıcı oluyur