Baska sehre tanisiyorum. Esyalar yani mobilyalar gitmeyecek. Ama gitmesi gereken seyler var. Koli icinde kitaplar. Yorgan battaniye bunlar hurc icinde ya da koliye sigarsa oyle ya da vakumlu hurcla gidecek.
Katlanir masa gitmesi lazim. Kucuk/orta boy. Bunlari guzelce paketleyip kargoya versem diger evin adresine birakirlar mi? Buyuk tasinma, mobilya falan olmadigi icin oyle tasinma sirketine falan girmek olmazdi.
Sahsi aracımız yok. Daha once hicbir sey kargoya da vermedim. Alirlar mi bu sekilde esyalari ve adrese eksiksiz birakirlar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kargo çok maliyetli olur otobüs firmadı ile konusun giderken ek ücret ödeyeceğim deyin otobüsle götürün otogasrdan eve taki daha uygun olur
Ben Otobusle ya da ucakla gidecegim ama o kadar esyayi kabul etmezler diye dusundum. Bazi firmalar 2 buyuk valize bir iki koliye dahi laf ediyor cunku. Simdi daha toparlanmadim ama elimde tahminen 3-4 koli olur. Masa vs de var iste. Ek ucretten sonra konusmayacak, ses etmeyeceklerse dusunebilirim. Bir de eger ben otobuste olmasam bile esyalari versem sadece, gotururler mi yine? 10-12 saatlik yol var cunku. O kadar saat yolculuga dayanamayabilirim o yuzden ucakla gidebilirim. Esyalari bersem kabul ederler mi?
otobüs firması ortogardan esyarı veriseniz karşıdan birisi alması gereki. ben otobüsle çok şeya gödbnerdim kagodan çok uvuza geliyor kırılmaz riski çok az
Anladim. Oyle otogarda esyalara bir gun falan sahip cikmazlar mi? Karsidan alacak biri yok. Ya da esyalardan once ben orada olacagim.
Göndereğiniz şehirdeki otogar otobüs terminalındaki irtibat yerini arayın direkt konuşun gece mazeme göndeceğim bunu emanete teslim edermisin derseniz eşyalar emanete teslim edlilir emanetr günlük ücret alıyor ben Ankara'da 1 bavul için 75tl vermiştim
Hangi şehire göndereceksiniz
3. alternatif ambar dediğimiz parça yük taşıyan yerler var. bizim gibi firmalar ağır büyük malzemeler kargo yerine ambar ile yollarız. ambar 1 kamyom parça yükler yüklenir mallar ister adrese teslim eder isterseniz ambar şubesinden alırsınız kargonun 3/1 fiyatına taşıma yaparlar. tüm mallları güzelce kolü bandı ile dağolmayacak şekilde paketleyip ambar teslim ederseniz
alirlar ama cok pahali tutsr muhtemelen. sehirlerarasi otobuslere verebilirsin onlar da goturuyorlar ama diger sehirdeki otogardan aracla alman gerekecek
Küçük arabayla nakliye yapılır nerden nereye taşınacaksn ki
Alırlar ama cok tutar parası. nerden nereye gidecek
Alırlarsa da yüksek bir ücret alırlar
Yani tasiyabiliyorsan olur