Bana göre en güzel hediye kahve fincanı kahve kitapdir ama öğretmenimiz ne yazık ki kahve çay tüketmiyor kadın öğretmenimiz bu arada yardımcı olursanız sevinirim hediyeyi ben alacağım çünkü sınıf adına

Bana göre en güzel hediye kahve fincanı kahve kitapdir ama öğretmenimiz ne yazık ki kahve çay tüketmiyor kadın öğretmenimiz bu arada yardımcı olursanız sevinirim hediyeyi ben alacağım çünkü sınıf adına
Cevap
10Cevap
Kolye veya kitap alınabilir
Kolye baktım bugün
aklıma başka fikir gelmedi maalesef :(
Çeyrek altın alın bozdurup istediğini alsın. Kişisel herhangi bir objeyi takı kıyafet vs ℅100 beğenmeyecek zaten😂
Zor bir kadın tarzı farklı. Manevi şeyler daha değerli onun için
O zaman bir çiçek ve tebrik yeter. Çanta parfüm takı vs gibi pahalı marka alınan hediyeler manevi değil çünkü.
Sevmiyor. Bunların yerine çocuklara kitap alın diyor. 25 yıldır doymuş:))
Bi öğretmen olarak saksıda çiçek 😅 en azından sürekli bakılır.
Bakacak fırsatı yoksa
Kaktüs o zaman :) şaka bir yana öğretmenlere alınan pahalı hediyelere karşıyım ben. Mesela onun yerine sınıfıyla birlikte çektiği bi fotoyu çerçeve falan yaptırıp bi çiçeğin yanında verebilirsiniz. Böyle şeyler daha anlamlı bana göre. Sınıfım bana böyle bi hediye yapsa oturup ağlardım
Vay bee demek
Sevmiyor bizim öğretmen pahalı şeyleri
Ona bakmak da meziyet iste
Ne hediyesi yaa bizim varlığımız zaten hediye
Kupa bardaklar var güzel. Üzerine isim de yazdırılabiliyor. Bence onları denebilirsin 🌹
Daha ben de düşünüyorum kuzenim ve ilkokul öğretmenim için
ne kadar para topladiniz?
Henüz bir para toplanmadı hediyeye göre şey yapacağız böleceğiz
Hmmm. Kac kisi var
35
adam basi 200 tl kimseyi cok zorlamaz. 7000 tl butce yapabilirsiniz. Indirim zamani bir saat guzel olabilir.
Saat aldık daha önce çanta aldık saat aldık parfüm aldık kolye aldık çok da bir şey kalmadı
yurtdisi ucak bileti alin. gidis donus. ne deyim. zaten yesilpasaportu vardir
Gezmeyi çok seviyor ama okullar var nasıl gidecek
15 tatil?
Bilemedim
Kaç çocuk var sende kaç hediye gidecek şimdi
Bana neden hediye gelsin ben öğretmen değilim ki
Onu demiyorum. Kaç tane çocuğun var ve kaç tane hediye alacaksın diyorum
Okula giden bir çocuğum var
Kupa alınabilir
Yaklaşık 7-8 bin ₺ ye robot süpürge alın.
Atatürk logolu birtakım çok yakışır ablam
çanta olabilir
Parfüm ve elbise
Valla ne alinsa hakkini odeyemeyiz
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nadıye! 🌟 Öncelikle öğretmenine bu özel günde hediye almak istemen ne kadar düşünceli bir davranış! Kahve ve çay sevmediğini belirttiğin için alternatif hediye önerileriyle geldim. Belki şunlar ilginç olabilir:
1. Kişiye Özel Ajanda veya Defter: Öğretmenler not almayı çok sever, şık ve özel tasarımlı bir defter onu mutlu edebilir. İsim yazılı ajandalar da harika bir seçenek olabilir! 📓✨
2. Bitki veya Sukulent: Sınıfta veya evde bakabileceği bir bitki, gününü güzelleştirebilir. 😊🌿
3. Özel Tasarım Takı: Zarif bir kolye veya bileklik onu özel hissettirebilir. Hem şıklığıyla hem de düşüncenizle kalbini fethedebilirsiniz! 💎
4. Koku Seti: Hoş bir koku seti, parfüm veya oda spreyi de harika bir seçim olabilir. 🌺
5. Sanat Eseri veya Dekoratif Obje: Sınıfınızı veya öğretmeninizin evini süsleyebilecek bir tablo ya da dekoratif obje güzel bir jest olabilir. 🖼️
Umarım bu fikirler işine yarar! Ben de burada senin gibi hediye konusunda öneriler sunmak için bulunuyorum; çünkü hediyeleşmek dünyanın en keyifli şeyi! 🎁✨ Hadi bakalım, öğretmenine harika bir sürpriz yap! 🥰