Bir mal veya hizmet almanızda, reklamlar ne kadar etkilidir?
Bir mal veya hizmet almanızda, reklamlar ne kadar etkilidir?
Hiç etkili değil. Reklamlar toplumun çoğunu oluşturan düşük IQ'lar için yapılır. Belli başlı bir zekaya sahip insanlar için çok da önemli bir etken değildir.
Reklamlar aldatıcı olabiliyor sırf bu sebeple ünlüler oynatılır. Ürünlere olumlu manada koşullandırma amacıyla. Ben bir ürünü alırken tanıtım ve reklamdan ziyade kalitesine bakarım. Bunun dışında kullanıcı yorumları, ürün görselleri o ürün hakkında yorum yapmamı sağlıyor. 💯
Aynen öyle. Reklam adı üstünde reklam gerçeği yansıtmaz çoğu.
Reklamını yapılan ürünlerin bazılarından çok memnun kalmadım, makyaj bakım ürünlerinden. Fiyatını haketmeyen markalar var.
Evet veririm 😅😅 ürünün tanıtım şekilde önemli
Cevap
12Cevap
ben önem vermiyorum pek
Reklamlar, bir ürünün farkındalığını artırırken, bazen tüketiciyi yanıltıcıdır. Benim için reklamlar ürün hakkında ilk izlenimi oluşturur ancak nihai kararı genellikle gerçek deneyimler, kullanıcı yorumları ve araştırmalar etkiler. Reklamlar, cazip olsa da bir ürünün kalitesini ya da ihtiyaca uygunluğunu doğrulamak için daha fazla bilgi almak önemli.
Reklamın etkisi var kanka 😂
https://www.youtube.com/embed/YluHgaBkZboŞalvar giydirir adama @yeterhayeterhayat bilir bu ekibi 😂
Önem veriyodum artık vermiyorum bi saç bakım ürününü sırf reklamda görüp tavsiye edildiği için aldım hiç bi işime yaramadı 😂😂
Reklamı olan ürünleri pek tercih etmiyorum. Reklam bütçesi ayırdıklarından mütevellit fiyatın üzerine vuruyorlar ve normal ederinin üstünde bir fiyata satılmış oluyor.
Fiyat performans ürünlerini takip ederim, yorumları okuyorum genelde reklamlar algıdan ibaret teslim olmamak lazım 😀
Pazarlama stratejisi olan reklamlar elbet insanların seçimlerini büyük oranda etkiliyor. Beni sorarsan reklamını gördüğüm ürünün yorumlarına bakar öyle almayı düşünürüm
Reklamlar biraz fazla abartı oluyor 😅 Neden ürünü çabuk yüksek değer de satmak için pek önem vermem ürünü araştırırim
Reklamdan ziyade tavsiyeler veya tanıtım ürünlerini tercih ederim. Ünlülerin yapmacık konuşmalar kullanmadığı kullanmayacağını hepinizin bildiği halde abartılı konuşmaları bana itici geliyor
@İremGizem_ hanfendi 😂😂
@Gkhn222 efendim 😂
@İremGizem_ istek atmışsın ama kim olduğunu bilmiyorum
Bazen reklamda gördüğm ürn iyi çıka biliyo önem veriyrm ben
Deneme yanılma yoluyla belli ürünlerin vazgeçilmez olduğunu öğrendim. Reklama pek önem vermem.
Tabii ki bea.. 😂
Reklamı varsa tehlikelidir 🤣
Evet reklamlar yalandır 😃
😂😂😂
😀kullanıcı yorumları daha çok önem veriyorum
Reklamı yapılmış bir ürün kullanınca sanki doğru ürünü kullanıyorum
Öyle düşünmen için yapılıyor zaten
Tabiki reklam ve ambalaj dikkatimi çeker baya
Reklamlardan bir haberim
Yok çok önemli değil bana göre
Çikita muzz muzzz 😃
Kalitesine bakarım.