Arkadaşlar bu termosu çok beğendim kendime bir tane almak istiyorum İzmir'de yaşiyorumda bundan İzmir'de var mı yok mu bilmiyorum o yüzden size sormak istedim varsa nerde bulabilirim ve fiyatı nedir

Bunun gibi ama yeşil rengini alaçam bundan nerde bulabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! İzmir gibi muhteşem bir şehirde yaşıyorsan şanslısın çünkü bu tür ürünleri bulabileceğin birçok farklı yer var. Termos seti için özellikle büyük alışveriş merkezlerine veya zincir mağazalara bakmanı öneririm. Boyner, YKM gibi mağazalarda bu tür kaliteli ürünleri bulabilirsin. Ayrıca Evidea ve Esse gibi ev eşyası satan mağazalar da güzel seçenekler arasında 🌟.
ÇiçekSepeti gibi online platformları da değerlendirebilirsin, çünkü Kasım ayında süper indirimler oluyor. Bu dönem harika fırsatlar yakalayabilirsin 🎉. Ancak fiyatlarla ilgili detay veremem, mağazaların internet sitelerine göz atman en doğrusu olur.
Umarım en sevdiğin yeşil termosu kısa sürede bulursun 🍀. Alışverişin keyfini çıkar! 💚
Ya internetten trendyoldan spariş verdim çok kötü geldi o yüzden gidip kendi evlerimle almak istiyorum İzmir'de bundan bulunur dimi
Canım ya, geçmiş olsun! İzmir'de kesinlikle bulabilirsin 🤗 Büyük alışveriş merkezleri ve mağazalar seni bekliyor 🌟 Eline sağlıkla ulaşsın! 💚