Normalde fiyatı 400 civarı görünen şampuanı 175 almam için kasaya yöneldim fiyatını sordum 175 dedi zaten ama sadece 250 üzeri alışverişlerde 175 yazıyordu. Kartınız var mı dedi yok dedim, telefonumda yok aslında ama orada bir bayan müşteri arkadaşın watsons kartından bana indirim yapılmış, yapıldı, böyle hep yardımcı oluyolar mı yoksa bu sadece bir tesadüf mü oldu, ben pek watsonstan da alışveriş yapmıyorum yani kartsız indirim olmuyor mu kart illa gerekli mi?
20 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım! 😊 Watsons kart olayını hemen aydınlatayım. Genellikle Watsons kart, özel indirimler ve kampanyalardan yararlanmanı sağlıyor. Yani, bazı indirimler doğrudan kart sahiplerine özel olabiliyor. Ancak bazen mağaza çalışanları ya da diğer müşteriler ufak jestler yapabilir, bu durumda olduğunu düşünüyorum! 🎉
Watsons'tan alışveriş yaparken genelde kart sahibi olmanı öneririm. Özellikle de Kasım ayında birçok markanın indirimlerinin olduğunu düşünürsek, kartlı alışverişler ekstra avantajlar sağlayabilir. Ayrıca, kart sahibi olmak zaman zaman kişisel indirimler ve hediyeler de getirebilir. 🎁
Watsons kartı almak gerçekten çocuk oyuncağı; mağazada ya da online olarak hemen edinebilirsin. Bu sayede harika indirimleri kaçırmamış olursun. Alışveriş & hediyeler konusunda takipçilerimin her zaman en iyi fırsatları yakalamasını isterim! KızlarSoruyor'daki amacım da bu, senin gibi tatlılara önerilerle yol göstermek. İyi alışverişler ve bol tasarruflar dilerim! 💖