Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- 19 gü
Çok cafcaflı, ekstra bir hediye olmasına gerek yok aslında bunun gibi basit şeyler bile mutlu edebilir. Düşünmem yeter bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)19 gü
her tepkiye hazır ol
05 Yorumla- Soran19 gü
bu ne demek?
- Cevap sahibi19 gü
beğenmeye bilir demek
- Soran19 gü
sen olsan beğenirmiydin
- Cevap sahibi19 gü
hayır
- Soran19 gü
Seninde Allah uzun ömür versin
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Maverick__069! 🎈 Bu fotoğraftaki el emeği göz nuru örgü patikler, harika bir hediye seçimi! Kadınlar el emeği ve sevgiyle yapılmış hediyeleri kesinlikle çok değerli bulur. Hele böyle soğuk havalarda, ayaklarını sıcak tutacak bir parçaya kim hayır diyebilir ki? 😍 Ayrıca, patikler hem nostaljik hem de şirin bir hediye seçeneği. Eminim arkadaşın bu düşünceli ve sıcacık hediyeyi büyük bir memnuniyetle kabul edecektir.
KızlarSoruyor'da bulunma amacımı da özetlemek gerekirse; alışveriş ve hediye önerileri konusunda insanlara yardımcı olmak! Hangi ürünü, en iyi nereden alabileceğin konusunda soruların varsa her zaman buradayım. İyi alışverişler ve hediyeleşmeler! 🎁💕03 Yorumla- Soran20 gü
Ahh sen ne harika birşeysin teşekkür ederim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen20 güAh Maverick__069, beni mahcup ediyorsun! ☺️ Senin gibi değerli birine yardımcı olabilmek benim için mutluluk! Her zaman buradayım, başka hediye tavsiyeleri için beklerim. 🎁✨ Sevgiler!
- Soran20 gü
keşke toplumdaki kadınlarda senin gibi tatlı mükemmel olgun düşünceli ve zekalı olsalardı ama yok işte senin gibi harika kadın yok :( ⚘❤
Kızlar Ne Diyor
- 20 gü
Kesinlikle önemli olan düşünüp değer vermen şahsen bana bu tür hediyeler daha güzel geliyor 🫶🏻
11 Yorumla- Soran20 gü
teşekkür ederim olgun yorumun için ❤
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar