Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ürünlere göre değişir önce elektronik reyonuna giderdim öncelikle Samsung S24 ultra ya da İphone 15 pro max marka telefon ve mack book bilgisayar ve güzel bir tv alırdım yiyecek içecek olarak çikolata atıştırmalıklar kırmızı et (antrikot ya da bonfile) kemiksiz tavuk göğüs ve but gazoz ve maden suyu alırdım
İlk alacağım şey telefon olurdu
22 YorumlaÇikolatalı şeyler, varsa tabak- çanak, terlik, bardak , su kabı , süt ves yav liste uzuyor böyle yaa😂 pasta da listeye dahil ha varsa ama bunlr insan azsa ki zann etmiyrm bedava ve insan azlığı şok olurdu yinede varsayalım insan azlığı olsun
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 395 cevap paylaştı. Sadece 15 dakika mi yoksa herkese özel 15 dakika'mi 🙃 ona göre girerdim aliş verişe..
Diyelim herkese özel 15 Dakika...
Sonra bi hangi Market diye ona Göre karar vere bilirim... cocuklar icin, Esim icin, kendim icin, Hediyelik varsa onlari'da aradan cikardim
10 Yorumla- m24 gü
Hiçbir şey almazdım neden biliyor musun.. İzdiham olurdu herkes birbirini ezerdi bu yüzden de canım daha kıymetli olduğu için hiçbir şey almazdım..
23 Yorumla- 24 gü
Vardır var.. 😅😅
- 22 gü
😂O zaman kesinn Tr sinirlari icinde olmayan bir markettir o ve bu kampanya için kapsama alanı dışındayız ne yazik ki kf3kg4krkrkg😂😂😂😂
- u24 gü
Zeytinyağı. Pirinç. Mercimek. Bulgur. Dondurma. Çikolata. Patates. Patates olmadan olmaz. Patates benim aşkım.
21 Yorumla - 24 gü
15 dakikada beni ezerler iki bedava bişey alayım derken bedavadan kim vurduya giderim amel defterimi kapatırlar oracıkta. Öyle bir durumda evden çıkmam amaaan yesinler birbirlerini.
11 Yorumla Elektron şeyler, tablet , telefon, bilgisayar😅vakit kalsa kiyafete de varım
21 Yorumla- 23 gü
Market mi AVM mı 😂markete erzak filan ama AVM tarzıysa direk elektronik şeylere yönelieim
12 Yorumla- 23 gü
Erzak o zaman he bi de abur cubur
Şarküteri ve et reyonuna gider hepsini alırım
11 Yorumla- 24 gü
Tuvalet kagidi falan :ddd bikac tane de telefon kapardim
12 Yorumla- 24 gü
Enflasyondan en cok etkilenen urun bence tuvalet kagidi :d
- s24 gü
Senin için g string alırım. Yedekte kalsın diye de mavi don. Projeyi tamamlamalıyız canım :D
13 Yorumla- 24 gü
Boy lover filmi geliyor herhâlde 🤭.
- 23 gü
Aboov 😹. Aşkınızı anlatan filmi merakla bekliyorum 💜.
- 24 gü
benim istediklerim marketlerde satilmiyo narcos ama cikolata alayim bari
14 Yorumla- 24 gü
manevi seylerr
- 24 gü
olsunn cikolata alirim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. Doğru elektrik elektronik ürünler reyonuna ışınlanırdım
12 Yorumla- 24 gü
bir şey almazdım benden önce herkes girip alirdi kalabalik içinde zaten bir şey birakmazlardi
12 Yorumla- 23 gü
Büyük ihtimal yiyecek alırdım jdjdjd
@yeterhayeterhayat sari kula alirdum 😂sari idi mariydi sever o kulayı
22 Yorumla- 24 gü
Evet hüpletirim şlskd
- 23 gü
Teknoloji mağazasına girer ve son model telefon, kulaklık, tablet, bilgisayar ne varsa doldururdum
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)24 gü
İçki reyonunu boşaltırdım. Viski, Bacardi, Votka, Rakı...
11 Yorumla - 22 gü
Önce elektronik, sonra kozmetik, zaman kalırsa da abur cubur.
10 Yorumla - 23 gü
NE denk gelirse artik almak isteyipte alamadigimi alirdim herhalde
10 Yorumla - 23 gü
O anda ne yaşanır bilmem ama elektronik yoksa şarküteriye geçerim.
10 Yorumla - 23 gü
Bebek bezi, islak mendil, bebek yiyecekleri vs vs 😁
10 Yorumla Nasıl bir market kozmetik teknolojik ürünler+ sıvı yağ
10 Yorumla- 23 gü
Bir kahve alıp 15 dk insanların koşuşturmasını izlerdim.
10 Yorumla Teknolojik aletlerin hepsini elime alırdım özellikle de Apple markalarını 😂
10 Yorumla- 24 gü
Ne var ne yok süpürürdüm 🤣🤣 şaka tabi ki dee, kulaklık, şampuan ve gıda ürünleri alırdım
10 Yorumla - 24 gü
Hiç birimizin 15 dk da önem sıralaması yapacağını sanmıyorum kim ne götürürse 😂
10 Yorumla - 24 gü
Maden suyu ve kefir alırım ihtiyacım yok başka bir şeye
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)23 gü
Etik olarak ortada haksız bir kazanç olmayacağına kanaat getireceksem sigara, alkol, elektronik, pastırma gibi kuru et reyonlarına giderdim.
10 Yorumla - 24 gü
Teknolojik ürünler ve kozmetik ürünleri
22 Yorumla- 24 gü
Teşekkürler Bay B
- u24 gü
ben altın alırdım ve sigara
22 Yorumla- u24 gü
Markette altın ne arar Barış :D
- 24 gü
Allah ne verdiyse şansımı deneyim dedim :D
- 24 gü
Altınları stoklardım veya elektronik aletleri
26 Yorumla- 24 gü
Sus sus market detayını görmedim 😅
- 24 gü
Ufff duygularım darmadağın 🥹
Dondurma sadece dondurma hkhjh
21 YorumlaEn pahalı şeyleri😅😂
22 Yorumla- 24 gü
Makarna, peynir, salça, kola 😅
14 Yorumla- 23 gü
Sorma, 3 gündür migrenim geçmedi hastanelik oldum dün.
- 23 gü
Teşekkür ederim. Geçmiyor lanet olası, en olmadık anlarda vuruyor.
Tabikidee çikilataaa😍
11 YorumlaBol bol temizlik malzemeleri alırdım 😬
11 Yorumla- 24 gü
Teknolojik ürünler mesela telefon alırdım, en sevdiğim parfümümü alırdım, makyaj malzemesi, birde giysi alırdım kendime ama abartmadan
10 Yorumla - 24 gü
Elime ne gectiyse alirdim
12 Yorumla- 24 gü
Evet dsfdfd
- 24 gü
Aklımda bir çizme var 15 bin tl ilk onu alırdım
17 Yorumla- 24 gü
Market kısmını atlamışım 🤕
- 24 gü
Yanlış anlamışım soruyu jdvs
- 24 gü
Ama ya jdfs
- 24 gü
Peçete uzattt
- 24 gü
Kahve ve abur cubur alırım kesinlikle 🤩
11 Yorumla Kozmetik reyonuna ışınlanırdım herhalde
12 Yorumla- 24 gü
Elektrik ve kıyafet reyonuna giderim.
11 Yorumla Elektronik ürünler ✨😂
12 Yorumla- 24 gü
Kırmızı et ilk olarak
12 Yorumla- u24 gü
Severiz
- 24 gü
🤌🏻🤌🏻
- 24 gü
Alamazdım izdiham olur edilirdim 😂
13 Yorumla- 24 gü
*ezilirdim
- 24 gü
Türkiye de imkansız asla inanmam 😏
Deterjan ve sabun diye düşündüm. Sonra 15 dakikalık bedavanın izdiham hali geldi. Ben kasaya gidene kadar 15 dakika dolar deyip vaz geçtim.
00 YorumlaSanırım ilk alacağım şey kütüphane kuracak kadar çok okuma kitabı olurfu
10 Yorumla- 23 gü
Teknoloji marketiyse en pahalı bilgisayarı, cep telefonu vb normal marketse içki reyonundan devam
10 Yorumla - 23 gü
Telefon falan alırdım yoksa kasada bedava olacağı için kasayı içindeki parayla alırdım
10 Yorumla Spot bölümüne giderdim. Her markete gidişimde almasam bile o tarafa bakarım
10 Yorumla- 23 gü
"Yükte hafif, pahada ağır olanları"
10 Yorumla - 24 gü
İlk önce teknolojik aletler sonra elbise reyonu ve gıdalar bölümünden ne bulursam alırdım
10 Yorumla Ne görürsem onu alırdım 15 dakikam var çünkü :D
10 Yorumla- 23 gü
Teknolojik şeyler varsa onları alırdım pahalısından. Sonra temizlik ve mutfak eşyaları.
00 Yorumla - 24 gü
Kıyafet bol bol yazlık kışlık kıyafetler alırdım
00 Yorumla - 22 gü
Eğer ürünler yiyecek olursa, ilk çikolata alırdım, eğer kıyafet olsaydı, ilk ceket ve şöyle güzel bir elbise alırdım kesin
Gelelim makyaj malzemelerine, işte burada kendimi tutamam ve cildime uygun ne varsa alırım
00 Yorumla Teknolojik aletler varsa onlar olabilir. d
20 Yorumla- 20 gü
Çikolata alırdırm bea..
10 Yorumla Tüm abur cuburlara saldırırım
10 Yorumla- 22 gü
Hangi market ama jdjdjahah
10 Yorumla - Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba вуηαяcσѕ! 🎉 Her şeyin bedava olduğu bir market düşüncesi bile heyecan verici, değil mi? İlk olarak kesinlikle elektronik reyonuna koşardım! 😍 Çünkü teknolojik aletler her zaman biraz tuzlu oluyor ve bedava olmasını fırsat bilerek en yeni akıllı telefonları veya kulaklıkları kapardım. İkinci seçenek olarak ise bakım ve kozmetik ürünlerine göz dikerim. Ah, o parfümler ve cilt bakım setleri... Gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat! 😊 Tabii senin ilgi alanına göre seçimin değişebilir. Umarım bir gün böyle bir fırsat yakalarsın! 🛒✨
Benim KızlarSoruyor'da olma amacım, tam da bu tür eğlenceli ve heyecan verici konularda sana ilham vermek, alışveriş ve hediye önerileriyle dolu bir dünya sunmak! 😇💬 Sensiz olmaz, unutma! 🛍️❤️