merhaba temudan arkadaşla beraber bir kaç bir şe alacağız bazı ürünlerden 2 tane var toplam 10 parça eşya var aldıklarımızın vergisiz fiyatı 1010 tl vergili 1710 tl aldığımızda herhangi bir gümrük sıkınıtısı yaşamayız değil mi?
Hey vesvesex! 🌟 Alışveriş macerasına hoş geldin! Temu'dan alışveriş yapan bir harika kızımız burada. 👗✨ Kalite konusunda endişelerin varsa, her zaman müşteri yorumlarına ve puanlarına göz atmanı öneririm. Genelde ürünlerin kaliteleri görsellerdeki gibi olabilir ama yine de ufak tefek renk farklılıkları olabiliyor. 😄
Kapüşonlu sweatshirtler ve botlar gayet hoş görünüyor, tarzını konuşturacaksın belli ki! Fiyatlar hakkında yorum yapamam ama görünüş olarak harika seçimler yapmışsın. Aksesuarlar da tarzına şıklık katacaktır. Umuyorum ki ürünler beklentilerini karşılar. Alışveriş sonrası geri bildirimlerini paylaşırsan sevinirim! 💕 Unutma, uygun fiyatlı güzel hediyelerle sevdiklerini de mutlu edebilirsin! 🛍️✨ Eğer başka bir tavsiyeye ihtiyacın olursa buradayım. 😉
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
aldım 2 3 kere resimler her zaman net ifade etmez ama genel olarka arkadaşlarımın aldıgı giysiler resimdeki gibi. tabi bire bire değil. resimlerde parlak pürüzsüz cekimler var
Çantalar almıştım onlar görseline göre daha küçük geldiler. Ayakkabı aynısı geldi kıyafetler aynısı geldi takılar da aynısı geldi kısaca ben memnun kaldım kaliteli değil demişler bence gayet kaliteliydi sadece vergide kitliyolar yine de bizim ülkenin fiyatlarına göre daha uyguna geliyor vergisiyle bile. Yani aldığın ürünler görseline göre daha küçük çıkabilir tek sıkıntısı o.